Prispevki

 On

Bolj pestri zabojčki, čeprav se še kar pomlad skriva

Ptički pojejo, sladek zvok odjuge, diši po pomladi, pripravljeni smo!

Zabojčkove sveže novice

Naši kmetje so že nabrusili motike in grablje in sadilnice in sejalnice – no, pa spet iščejo lopate za sneg in snežne pluge. Letos je tako. Zato nam pomagajo kmetje izza meje, da so zabojčki pestri in polni kakovostnih pridelkov.

Našo ponudbo smo v tem tednu dopolnili, poleg kmetov in dobaviteljev (z našega obiska) iz bližine Padove bomo imeli nekaj pridelkov tudi od avstrijskoštajerskega Finka. Oboji imajo mrežo svojih kmetov, tako kot mi. Le da imajo avstrijski kmetje boljše skladiščne prostore in več pridelkov, italijanski pa boljše vreme kot naši.

Več za pridelke, manj za embalažo (kar naprej)

Zdaj je Kukenbergerjevo mleko v steklenici cenejše kot Kukenbergerjevo mleko v plastenki. Le steklenico vrnite čisto, pa je tako.

Res smo veseli, da se je to pretekli teden krasno obneslo – na več kot 20 steklenic smo prodali le eno plastenko. Nam se to zdi izvrstno, mleko in nalepka bosta ponovno uporabljena, le pokrovček zamenjajo. Težko je bolj ekološko.

Dodane imamo tudi njihove mlečne izdelke – te pa še niso v stekleni embalaži (a Rima niso postavili v enem dnevu, so pa en dan začeli).

Še en teden pa konec domačih jabolk

Le še ta teden bomo zagotovo imeli Pavličeva jabolka, za teden kasneje jih ni več obljubil.
Tudi v okoliških državah jih ni prav veliko, tako da bomo v aprilu mogoče grizljali kolerabice in čakali na jagode.
No, ta teden so še jabolka, potem bomo pa že videli.

Naročilo torkovega in četrtkovega opomnika

Mi žal nismo imeli opomnika, da bi nas spomnil, da naj vam pošljemo opomnik, in smo na torkovega pretekli teden pozabili. Zdaj bomo imeli opomnik za opomnik.

Če boste naročili opomnik,  boste po emailu v torek popoldne prejeli opomnik za naročilo četrtkovega zabojček in/ali v četrtek sredi popoldneva za naročilo ponedeljkovega zabojčka.

Naročilo opomnika v torek
Naročilo opomnika v četrtek

V zabojčkih imamo še veliko pridelkov in izdelkov, najbolje, da si kar pogledate v naši trgovini. Še vedno velja, da lahko naročite vse do torka opolnoči za četrtkovo dostavo in do petka do 14h za ponedeljkovo.
In še to velja, da je dostava po vsej Sloveniji brezplačna, če le naročite za vsaj 25€.

Veseli bomo vašega naročila , da z dobro hrano, polno prave pomladne energije, preženemo tole neskončno trajajočo zimo!

vaši večno zeleni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.