Prispevki

 On

Brokoli s kuskusom in čičeriko

Sestavine:   2 žlici oljčnega olja,  0,5 kg brokolija, žlička karija, 1 skodelica kuhane čičerike, mala skodelica  rozin, sol, skodelica kuskusa.
V veliki ponvi segrejemo olje, na srednjo temperaturo. Dodamo brokoli in pražimo, občasno premešamo, dokler se ne omehča (če imamo liste, te dodamo prej, čez pet minut še cvetove).

Brokoliju dodamo kari v prahu in premešamo. Vmešamo še kuhano čičeriko, rozine, skodelico vode in ½ žličke soli in zavremo.  Vmešamo kuskus, pokrijemo in odstranimo s štedilnika. Pustimo še 5 minut, razdelimo.

Oznake:

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.