Prispevki

 On

Brokolijeva juha s krompirjem in čebulo

2 mali glavi brokolija (okoli 0,5 kg), žlica olivnega olja, sesekljana čebula,  4 skodelice zelenjavne juhe, krompir, olupljen,  narezana na manjše kose, sol in sveže mlet poper.

Če je brokoli olesenel, odrežite spodnji del stebla in ostali del stebla olupite. Glavo razrežite v cvetove. Če je brokoli mlad z veliko zelenja, zelenje in steblo na tanko narežite (da ne ostanejo dolga vlakna).

Medtem segrejte olje in popražite čebulo, 10 minut.Dodajte vročo vodo ali jušno osnovo, krompir, narezano brolijevo zelenje in steblo. Kuhajte 10 minut, da postane krompir mehak. Dodajte brokolijeve cvetove, kuhajte še kakšnih 7 minut, da postanejo mehki. Odstranite nekaj cvetov, s paličnim mešalnikom pripravite v  kremno juho ter nato dodajte manjše cvetove. Solite in poprajte po okusu.

Oznake:

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.