Prispevki

 On

Hrustljava zelenina solata

1 stebelna zelena
2 žlici kisa ali limoninega soka
2 žlici medu
sol, poper
2 zreli hruški (tudi z jabolki je odlična!)
90 g na drobno narezanega sira
50 g popraženih mandljev
nekaj listov solate za podlogo, lahko tudi brez…

Na drobno narežite zelenina stebla z listi (nekaj jih prihranite za krašenje), raztopite med v kisu in zmešajte vse sestavine. Mešanico nadevajte na liste velike solate in postrezite.

Nasvet: če bo solata nekaj časa čakala, ji pražene orehe dodajte tik pred serviranjem.

Naročite si svoj Zeleni zabojček takoj 🙂

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.