Prispevki

 On

Iz starega leta kukamo v novo, s čisto svežimi zabojčki!

Leto je okrog, zabojčkovih počitnic je konec!

Zabojčkove sveže novice

Ko tole pišemo, je še staro leto, ko pa boste naročali, pa mogoče ne bo več!
Ker so to taki dnevi, ko se leto prekucne, je prav posebna tudi logistika in nekaterih pridelkov ne bomo mogli dobiti v poljubnih količinah.
Tako jih ponujamo na spletni strani, dokler jih ne zmanjka. Potem pa lahko izberete kaj drugega, izbira je bogata!

Dostava v četrtek, z GLS v petek

Zaradi praznikov bomo vse zabojčke zlagali v četrtek, nekatere res zgodaj, druge čez dan in zvečer. Zato bodo zabojčki, ki potujejo do vas z GLS, prišli do vas v petek. Vse ostale – tisti, ki jih sami dostavljamo, dostavimo – kot vsak čisto običajen četrtek  – v četrtek.

Zeleno za ponovoletno veselje!

Se zgodi tudi v najboljših družinah (in tudi kar tako), da ob novem letu zmanjka dobre hrane in da moramo jesti sladko, slano in mastno. Ali pa vsaj kaj od tega. V takih primerih takole po novem letu še bolj prija zeleno! Tega imamo dovolj (dokler ne zmanjka, glej zgoraj).

Tudi sadja nam ne manjka!

Poleg zelene zelenjave imamo tudi zimsko sadje mnogih barv in oblik!

Nikoli ne ostanite brez hrane

Če bi radi pojedli več dobre zelenjave in sadja, je najlaže, če se naročite na abonentske zabojčke. Mali sadni + mešani srednji zabojček vam prinese že kar lepo količino pridelkov.

Naročite abonentski zabojček  in nikoli ne ostanite brez dobre hrane (seveda pa ga lahko kadarkoli za krajše ali daljše in bognedaj za vedno odpoveste).

Naše počitnice so se končale, veselimo se novih zabojčkov! Želimo vas, da boste tudi vi dobro začeli novo leto. In vemo, da bo tudi vaš začetek še boljši, če boste naročili svoj zabojček!

vaši praznično okrašeni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.