Kaj bo v vašem zabojčku

V vseh primerih dobite izključno ekološko, kar se da lokalno pridelano zelenjave, sadje in ostale pridelke, vključno z mlekom in jajci.

Lahko se odločite za

 • izdelke po lastni izbiri in z njim naredite prav svoj zabojček za ta teden. Tipično je na izbiro več kot 50 različnih, sezonskih pridelkov.
 • zabojčke po meri (Dopolnjeni, Slovenski, Sadni, Za sočenje, Mili (za dojenčke), , ko si iz predlagane zabojčka ukrojite svoj zabojček (kar je zelo podobno prvi možnosti, le da izhajate iz našega tedenskega predloga. V skrajnem primeru lahko naredite čisto drugačen zabojček ali pa pustite prav takega, kot ga predlagamo mi).
  • Dopolnjeni – predvsem zelenjava,  približno 1/4 sadja.
  • Slovenski – podoben Dopolnjenemu, le da izključno slovenski pridelki. Razlika je večja pozno pozimi in spomladi, ko je manj slovenskih pridelkov.
  • Sadni – dobro, sadni.
  • Za sočenje – zelenjava za sočenje. Če želite sočiti tudi sadje, dodate sadje po izbiri, kot redni dodatek.
  • Mili – za juhe in kašice, nič, kar peče, kot skuhate, brez sadja.

Vsi ti zabojčki so le predlog, ki ga lahko oblikujete po svoji želji, od sobote zjutraj naprej, ko oblikujemo tedenske zabojčke, ki jih bomo dostavili v četrtek ali ponedeljek naslednji teden. Vse te zabojčke predlagamo v treh običajnih velikostih, za 12, 18 in 25€, lahko pa se dogovorimo za poljubne velikosti, recimo da vsak teden dobite en srednji dopolnjeni zabojček, liter mleka, za 8€ sadni zabojček in na vsake 14 dni dve glavi solate. Vse to – kot že napisano – lahko spremenite čisto poljubno s prijavo v spletno trgovino.

 • sezonski abonentski, ko izberete le, česa ne želite v zabojčki, izbiro za tekoči teden pa prepustite nam, le vedno dodate, karkoli želite.

V zabojčki so seveda le pridelki kmetov iz ekološko kontrolirane pridelave, pa tudi mi smo certificirani, jasno.

 

 

 

 

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.