Kontakt

Na voljo smo vam na:

T: 051 499 396 (od delavnikih delamo od 8.30 do 17h, ob četrtkih do 21h, če je sila in izven tega časa, vas prosimo za sms)

E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si

Prevzem zabojčkov:

Zabojčke lahko prevzemate na Smrekarjevi 3, Šiška, Ljubljana (blizu Kina Šiška)  in po predhodnem dogovoru na Kmetiji Studen, Obrije 23, Ljubljana (blizu BTCja).

Naš račun je:

Plačilo lahko nakažete preko spletnega bančništva (naš transakcijski račun je SI56 0310 0100 3075 451 pri SKB d.d. Uporabite UPN. Prvi dve številki sklica sta SI00, nato nadaljujete s številko vašega računa (recimo SI00  5409). BIC SKB banke: SKBASI2X 

Naši formalni podatki so:

Čarna d.o.o.
Runkova 6
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI74494406

“Zeleni zabojček” je registrirana blagovna znamka (ker zares je le en sam Zeleni zabojček).

Stanje v torek:

po novem urniku dostavljamo zabojčke.

Dostave bodo potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.

Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prosim, prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni.

____

V primeru popolne zapore meje z Italijo uvoz iz Italije ne bo možen. Takrat bomo jedli le domače pridelke. Če boste že naročili pridelke iz Italije in uvoz ne bo možen, vas bomo pozvali, da ponovno pregledate svoje naročilo in ga po potrebi dopolnite s tistimi, ki jih bomo lahko dostavili.

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.