Prispevki

 On

Leča s špinačo po indijsko

  • 200 g leče
  • 100 g špinače
  • nasekljana srednja čebula
  • žlica zelenjavne juhe
  • nekaj žlic paradižnikove mezge ali koščki vkuhanega paradižnika
  • 2 sesekljana stroka česna
  • žlička ingverja
  • pol žličke kurkume
  • pol žličke soli
  • dve žlici olja

Lečo kuhamo 15 minut in vmes pripravimo ostale sestavine. Špinačo za minuto potopimo v vrelo vodo in jo odcedimo. Popražimo nasekljano čebulo na žlici juhe (olje dodajmo, ko bo jed kuhana, da ga ne uničimo s segrevanjem), dodamo česen, paradižnik, lečo in začimbe, pokrito dušimo 5-7 minut, dodamo še odcejeno špinačo, pomešamo in postrežemo.

Okusna jed ima veliko proteinov, zadosti dnevnim potrebam po vitaminu A in vsebuje veliko vlaknin.

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.