Prispevki

 On

Listek

Zabojčkanje priporočamo.

Priporočamo ga vsem tistim, ki na kmetijskem sejmu (ki danes zapira vrata) tuhtajo in razglabljajo, kako skrajšati verigo polje-miza. Ki bi radi več dali kmetom in manj trgovcem. Priporočamo ga vsem tistim, ki bi radi delali v tem hvaležnem poslu, s krasnimi strankami ter naprednimi kmeti. Zabojčkanje je, mimogrede, namreč rezervirano za eko zabojčke.

Zabojčkanje je krasno polje za razvijanje poglobljenih odnosov z naročniki. Kot je naročeno je za to. Pravzaprav so taki odnosi nuja (ko paradižnik ni paradižnik, marveč Brazgotinec, ko solata postane Pika Solatnica). Ni vse enako, somernih oblik in vedno izrazitih barv. Se zgodi, da tudi ni čisto vedno krasnega okusa (kar se zgodi, pa kar težko priznamo) in tedaj je potrebno razumevanje naročnic. Potem smo se vprašali, ali smo pravzaprav mi tisti trgovci, ki bi jim radi vzeli in dali kmetom. Pa smo se odločili, da mi pa že nismo tisti (da bodo vzeli drugim). Oziroma da ne bodo vzeli nikomur, saj bodo danes zaprli vrata sejma in bo vse ostalo tako kot je doslej. Do naslednjega posvetovanja.

Vmes bomo pa zabojčkarji vseh dežel skupaj naredili še kakšen majhen korak, da bodo kmetje dostojno plačani pa da bodo tudi več in ceneje pridelovali, da bomo imeli dobro hrano za pošteno ceno. Priporočamo.

Od 3. do 16. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili po 16. avgustu.

V drugi polovici avgusta se vrnemo in potem bomo spet z vami, že dvanajsto leto!