Naši kmetje

Brez naših kmetov bi ne bilo zabojčkov, jasno kot beli dan. Ponosni smo, da nam  zaupajo že toliko let.
Tudi mi izbiramo le take, ki jim lahko zaupamo, da so skoz in skoz ekološki, da bodo izbrali take pridelke, ki jih boste veseli.  Seveda so vsi eko certificirani, to je jasno. Nekatere smo dali na spodnjo slikico (ker že imamo njhove fotografije, kmetov je pa mnogo več, leta 2017 smo jih našteli preko 70 iz vse Slovenije).

 

kmetje_1

Stanje v torek:

po novem urniku dostavljamo zabojčke.

Dostave bodo potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.

Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prosim, prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni.

____

V primeru popolne zapore meje z Italijo uvoz iz Italije ne bo možen. Takrat bomo jedli le domače pridelke. Če boste že naročili pridelke iz Italije in uvoz ne bo možen, vas bomo pozvali, da ponovno pregledate svoje naročilo in ga po potrebi dopolnite s tistimi, ki jih bomo lahko dostavili.

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.