O dostavi

Območje dostave
Zabojčke dostavljamo v Ljubljani in okolici sami, drugje pa s pomočjo dostavne službe.

Čas dostave
Večino zabojčkov dostavljamo ob četrtkih. V Ljubljani lahko izberete dopoldansko ali popoldansko dostavo. Dopoldne dostavljamo od 8.15 do 13.15, popoldne od 16.15 do 20.15. Trudimo se, da isti predel mesta dostavljamo ob podobnem času, tako da smo recimo v Trnovem dopoldne okoli 11h, popoldne pa okoli 18h. Se pa včasih to tudi spremeni, če je zabojčkov zelo veliko (recimo pozimi) ali pa malo, recimo poleti, ko ste vsi na dopustih in imate vrtove (ali pa mame z vrtovi).
Ob ponedeljkih dostavljamo od 8.15 do 13.15. Ponedeljekovi zabojčki izven Ljubljane pridejo šele v torek, tako je to.

Izven Ljubljane so razdalje večje in težko vplivamo na čas dostave, saj je ta odvisen od organizacije poti dostavljavcev prav tisti dan.

Strošek dostave
Dostava je brezplačna. Stroške dostave v višini 2,95€ obračunamo le za zabojčke, ki jih dostavimo izven Ljubljane in so vredni manj kot 25€. Posebni so tudi sezonski zabojčki, tam v primeru, da želite dostavo, to tudi obračunamo, najmanj v višini 2,50€ v Ljubljani in 2,95€ izven nje.

Če vas ni doma, vas zabojček počaka
Če vas ni doma pri dostavi, voznik zabojček pusti pred vrati stanovanja ali hiše. Če nima točnih napotkov, ga pusti na kar-zgleda-primerno mesto (zato se toplo priporočamo, da nam ob prvem naročilu sporočite več informacij, kje naj pustimo zabojček – tudi če načrtujete, da boste doma ob dostavi – življenje je pač nepredvidljivo).
Tako pustimo več kot pol zabojčkov. Če bi ta izginil (precej neverjetno, se pa približno na dve leti tudi to zgodi), pripeljemo novega.