Prispevki

 On

O poletnih radostih in tudi kako vse mineva

Poletje se po hrani pozna!

Zabojčkove sveže novice

Ko si rekla poletje, si mislila poletni zabojček

V tem tednu bomo počitniško na kratko povedali, da imamo veliko raznovrstne poletne hrane (čeprav pravijo, da ni pravo poletje, je poletnih pridelkov veliko).
In ne boste verjeli, to bo tokrat vse od nas, kar se tiče pisanja. Imamo pa veliko dobre hrane in pripeljemo vam jo prav do doma.

0
0

Cityexpress je mrtev, živel aaaa, hmm

Prav z žalostjo sporočamo, da je Cityexpress, ki je vozil zabojčke po Sloveniji že kar nekaj let, v stečaju. Tako ne vozi več zabojčkov in v tem trenutku ni prav nikogar, ki bi znal prepeljati zabojček lepo ohlajen po Sloveniji. Za vse, ki vam je dostavljal Cityexpress in boste naročali v naslednjih tednih, bomo iskali rešitve, za vsakega posebej in vas o tem tudi sproti in pravočasno obveščali. Če je pa ne bomo našli, vam bomo pa tudi to povedali.
Pravijo, da je vsak konec tudi nov začetek. Pa da vidimo.

0

Če povzamemo te superkratke novičke – imamo veliko dobre hrane in kjerkoli že ste, naročite zabojček in pripeljemo vam jo domov (čeprav je Cityexpress končal, slava mu).

vaši poletno zeleni zabojčkarji

0

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.