Prispevki

 On

O praznikih, polnikih in polnem finega sadja in zelenjave!

Kot se spodobi (in je pravično, če smemo), so tudi zabojčkasti prazniki minili izpraznjenih zabojčkov. In brez dela. No, pospravljanja, krtačenja, načrtovanja za prihodnje leto in ostalih pisarniških del ne zmanjka. A naše shrambe, hladilniki in čisto vse police so že takooo prazne.

Zato se še toliko bolj veselimo prvih ponovoletnih zabojčkov!

Ti pridejo že 3. januarja (verjetno smo čisto edini, ki se veselimo delovnega 2. januarja, kajti tako bomo dobili čisto svežo zelenjavo in sadje)!

Bi radi očistili telo?
Rdeča pesa, špinača, česen, korenje, zelena, kalčki, kalčki, kalčki, rdeče zelje, brokoli, ohrovt, cvetača (in še mnogo druge slastne zelenjave, sadja in sploh vseh, kar lahko najdete v zabojčkih)..

Bi radi uživali v res okusni hrani?
Rdeča pesa, špinača, česen, korenje, zelena, kalčki, kalčki, kalčki, rdeče zelje, brokoli, ohrovt, cvetača (in še mnogo druge slastne zelenjave, sadja in sploh vseh, kar lahko najdete v zabojčkih).

Če so vaši prazniki čisto zares polniki malo manj (in bolj manj) zdrave hrane, je res pravi in zadnji trenutek, da naročite čisto svoj zeleni zabojček in napolnite svoje zdrave zaloge!

Naročite letos, do 31. decembra do 22h in zabojček prejmete prihodnje leto (sliši se strašno, a čisto zares traja le dobra dva dneva)!

Novoletni in še vedno
čisto vaši zeleni zabojčkarji

P.S. Hvala za vse voščilnice in lepe želje, res smo jih zelo veseli!