Prispevki

 On

Ovsenega kruha, nagradnih iger, maratona in nič pesticidov

Kruha in iger!
Panem et circenses, bi rekli Latini, torej to drži že res dolgo! Ker je to res pomembno (in ker se bliža čas volitev, tega res ne sme manjkati), smo tudi zabojčkarji pripravili

ugoden kruh.
Ovseni kruh
, ki je med mladino izmed vseh najbolj priljubljen, imamo v tem tednu ceneje. Ker je vlažen, ostane mehak kar nekaj dni (menda je tak zaradi vitalizirane vode, a naša naravoslovna pamet tega še ne razume, a res preverjeno je mehak in fin).
In seveda mora biti tudi

Velikaaaaa nagradna igra
Predsednik nagradne igre se je povezal z bolho, ah, Bolho.com in tako je nastalo veliko dobrega.
Če nas boste poiskali na stojnici Bolhe.com na sejmu Narava&zdravje, boste mogoče prejeli Veliko nagrado. (Če boste izžrebani, seveda, to je v drobnem tisku). In prijavili se boste lahko na Sveže novice (to ste pa že). Tako bomo veseli, če pridete pa nas vidite, zagotovo dobite zabojčkasto jabolko s posebno izdajo Svežih novic!

Ponosni smo  – obiščite nas tudi na stojnici eko kmetov!
V soboto nas najdete tudi na stojnici Zveze eko kmetov. Ponosni smo, da nas imajo kmetje za zanesljivega partnerja, iz tedna v teden, že več kot 150 tednov.

Sezonski zabojček – nekaj pomembnih pojasnil
Pretekli teden smo dostavili prve Sezonske zabojčke. Sezonski zabojčki bodo po vsebini načeloma enaki kot Dopolnjeni.
V vaši košarici v spletni trgovini se bo vaše naročilo videlo kot Sezonski zabojček, brez objavljene vsebine. Če vas zanima, kaj bo zelo verjetno v vašem zabojčku, si poglejte vsebino Dopolnjenega zabojčka. Tako boste vedeli, kaj bo v zabojčku (malo po ovinku, žal drugače ne gre), poleg tega pa smo veseli tudi dodatnih naročil, s popustom do 14% jasno.

Si res sploh lahko želite še kaj več?
Ah seveda, verjetno si želite dobro zelenjavo in sadje.
Tega imamo še vedno veliko. Če želite pojesti še nekaj poletnih dobrot, ne odlašajte, v prihodnjem tednu bo mogoče že prepozno, jesen že diši po zimi.

Mala prošnja
Med Oddelkom za uporabno vrednost zelenjave in tistim Za promocijo lepega zlaganja besed se krešejo mnenja, ali je vse to pisanje sploh smiselno. Tako vas iz Oddelka za promocijo lepega zlaganja besed lepo prosimo, kliknite sem in z obiskom naše strani potrdite, da vse tole pisanje ima smisel (če pa ne že smisla, pa vsaj zabavo tudi za vas). Štejemo obiske na naši posebni strani, to je to.

Nimamo vsega, kar imajo veliki
Smo majhni in zato v zelenem zabojčku ne boste našli vsega, kar imajo veliki. Ne boste našli pesticidov, izogibanja plačevanja davkov, dolgopotujoče zelenjave, nitritov, izkoriščanja plantažnih delavcev, propadlih malih kmetov, utrujenega sadja.
Našli boste le res fino ekološko zelenjavo in sadje. (Če pa boste našli kaj manj fine zelenjave, tudi to se kdaj pa kdaj zgodi, res je, vedno in takoj brez ugovora vrnemo denar, ker temu se žal ne moremo čisto izogniti. Vsak teden zložimo približno 10.000 kosov zelenjave in sadja in gotovo se jih nekaj skrije našim budnim očem).

Imamo fino, še vedno skoraj izključno slovensko ekološko zelenjavo, sadje, kruh in moke in vse to, saj veste. To je to.
In s tem imamo veliko veselja, vsak teden, in prav radi ga delimo z vami!

Veseli bomo vašega naročila!

Lep teden vam želimo,

vaši zabojčkarji