Plačila

Plačate vedno po prejetju zabojčka. Vse pridelke namreč stehtamo in obračunamo točno toliko, kot vam pripeljemo, vnaprej pa seveda ne vemo točno, kako velika bo npr. glava solate. Prav tako so naši pridelki živi in živahni in če bi karkoli ne bilo primerne kakovosti, plačate le to, kar je dobro.

Plačate lahko z

1) nakazilom.
Plačate po prejemu zabojčka. Plačilo lahko nakažete preko spletnega bančništva (naš transakcijski račun je SI56 0310 0100 3075 451 pri SKB d.d. Uporabite UPN. Prvi dve številki sklica sta SI00, nato nadaljujete s številko vašega računa (recimo SI00  5409). BIC SKB banke: SKBASI2X .

2) trajnikom (oziromo direktno obremenitvijo, se temu točno reče).
Vaš račun obremenimo po prejemu zabojčka, načeloma enkrat mesečno, 8. ali 18. v mesecu, ob vaši izbiri. Vse skupaj je zelo preprosto in varno, če se ne bi strinjali s tem, da vaš račun obremenimo, lahko to kadarkoli prekličete, če bi se pa pri tem zmotili, pa vam tudi denar nakažemo nazaj.
Je pa zelo enostavno in ena skrb manj.
Za to potrebujemo vaše soglasje za obremenitev in to je prav vse, kar potrebujemo.

Plačilo z gotovino pa ni možno, prav tako ne s kartico.

 

 

 

Stanje v torek:

po novem urniku dostavljamo zabojčke.

Dostave bodo potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.

Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prosim, prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni.

____

V primeru popolne zapore meje z Italijo uvoz iz Italije ne bo možen. Takrat bomo jedli le domače pridelke. Če boste že naročili pridelke iz Italije in uvoz ne bo možen, vas bomo pozvali, da ponovno pregledate svoje naročilo in ga po potrebi dopolnite s tistimi, ki jih bomo lahko dostavili.

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.