Prispevki

 On

Polni zabojčki zimskih zelenjav in sadja (in psst, krofov)

Zimske radosti v obliki dobre hrane, vseh barv in kar na kratko Pogled v brskalniku

Zabojčkove sveže novice

Saj se ne vidi, če pogledaš skozi okno, a zima je tu. Primerno temu imamo različne stopnje zimske hrane, oranžne in rdeče sadeže iz jeseni in veliko zelenja, ki bo nabrano za vaš zabojček.

Imamo kumkvat

Spet imamo kumkvat, majcene citruse, velike kot marelice. Pri kumkvatih je najboljša lupina, ta je sladka, notranjost pa kontrastno kisla. 

Najpriljubljenejši daikon

Najbolj pogosta vrtnina na Japonskem, vemo zakaj!
Kakorkoli ga pripravite in pojeste, ne morete zgrešiti. Surov, kuhan, pražen, v voku, ponvi ali v tako globokem loncu, da dna ne vidite.

Veganski krof

Leto je naokoli in v zabojčkih že (in še) lahko naročite predpustne krofe. Da bi jih jedli vse leto, ne gre (dobro, gre že, a ni koristno), a če jih pojeste nekaj v tem tednu ali dveh, vam bo le dobro delo. Za skeptike, a je veganski krof še krof: tega ne vemo, a preverjeno vemo, da se mu ne vidi, da je veganski.

Dve vstopnici za film Mleko v Kinodvoru

Pretekli teden smo pripravili nagradno igro z neverjetno težkimi vprašanji. Najtežje je bilo (in na njem ste padli prav vsi), koliko let je predsednik Zadružne zveze že predsednik. Pravilni odgovor je več kot 20 let. Glede na to, da je šele 58 let star, bo mogoče presegel tudi 50 let predsednikovanja, malce počakajmo.

Ker pa je naš moto važno je sodelovati, z veseljem podarimo dve vstopnici  za film Mleko, ki bo v Kinodvoru naključno izbranemu sodelujočemu.  Taramtaram, Sabina Hlastan ju prejme. 

Počitniška tedna se začenjata in tudi v nedeljskih novičkah lovimo ta duh časa. Zato so kratke in jih tule kar končamo.

Še to pa vam želimo, a) da boste lepo izkoristili lepe dneve, pa naj bodo počitniški ali ne in b) da boste naročili Zeleni zabojček, brez tega pa seveda ne smemo iti. 
Zdaj pa gremo.

vaši zabojčkarji

Zeleni zabojček

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

051499396
zabojcek@zeleni-zabojcek.si

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na Nedeljske novičke. Če se želite odjaviti, lahko to kadarkoli storite tule spodaj. 

Odjava

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.