Prispevki

 On

Poskrbimo za vas z dobrotami jeseni!

S tremi evri na dan do veliko boljše prehrane

Zabojčkove sveže novice

Sonce je izgubilo svojo moč, jesen je tu in prijajo nam jesenski pridelki! imamo jih, vse  sadje, slive, hruške, grozdje in jabolka vseh sort in velikosti. Imamo solate in paprike in buče in še vedno kakšno bučko in kumare in tudi še paradižnike, vse, kar lahko ali pa tudi ne morete pričakovati z domačih njiv in sadovnjakov.

0

Še verjetno zadnji jajčevski teden

Poletnih presežkov zelenjave je konec, ker je konec poletja. Edinole jajčevci še kar rastejo, ti pa ne gledajo na koledar, zato so v tem tednu še vedno po poletno akcijski ceni..

0
0

Jogurt v steklenicah

Kukenbergerjevi bodo na našo posebno željo pripravljali jogurt tudi v litrskih steklenicah. Namesto dveh plastenk boste tako tako prejeli jogurt v vračljivi steklenici. Ko jo boste vrnili in vam odračunamo kavcijo, bo tak jogurt cenejši kot oni v plastenki.
Manj za embalažo, več za hrano, naš moto.

Edina težava izziv je, da morate tak jogurt v steklenici naročiti že v petek do 14h za naslednji teden. Ker je to večini res težko, vam predlagamo, da ga da dodate med abonentsko naročilo, da pride vsak teden, razen če ga ne odpoveste.

0

S tremi evri na dan do temeljito boljše prehrane

Res veliko študij potrjujejo, da ljudje jemo to, kar imamo pri roki. In če vam vsak teden pripeljemo zabojček z okusnim sadjem in zelenjave, ga boste pojedli, obljubljamo vam. Če ga pa ne bi, recimo da je to možno, ga prilagodimo vaše slogu življenja.
In tako boste pojedli vsak dan več zelenjave in sadje – ker je to dobro za kakovostno in dolgo življenje, tudi to potrjujejo študije.

Za začetek je pogosto primeren mešani srednji zabojček, ki ga dopolnite z malim ali le polovičnim mali sadnim zabojčkom. Z dobrimi tremi evri na dan se tako vaš prehrana temeljito spremeni. V nekaj tednih pa vidimo, kako zabojček prilagodimo vaših potrebam.

0

Če želite dobro jesti, je najboljša odločitev, da naročite zabojček in ga pripeljemo k vam domov. Ker to se nam iskreno zdi res nobel, da pridejo tako dobri pridelki od kmetov do kuhinje po najkrajši, najhitrejši in za naročnike najudobnejši poti (tudi če ste v petem nadstropju brez dvigala).

Vaši, že po jesenskih jutri dišeči

zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.