Prispevki

 On

Praznično dobra hrana,vključno z nadprvovrstnim jabolčnim sokom

Ne količine, dobri okusi so tisto, kar naredijo dobro hrano. In dobra hrana naredi dan poseben. Zato so Zeleni zabojčki prav primerni za praznike, ki so pred nami!
Do jutri do 22h je zadnja priložnost, da naročite Zeleni zabojček z letnico 2012. Potem so prazniki in tudi zabojčkarji krasimo drevesca, prestavljamo jaslice, sedimo v tišini večerov in si čisto potiho pripovedujemo zgodbe. Torej zadnji letošnji zabojčki so v tem tednu, 20. decembra.

In zdaj resne novice!
Zima je tu, ni še odšla in še dolgo ne bo (čeprav dež drugače pravi). In zato seveda v zabojčkih najdete fine zimske pridelke, vseh vrst sadja in zelenjave. Radiče, solate, vse, kar raste pod zemljo in še mnogo mnogo drugega, ravno pravega za praznične dni! Vse
Kot recimo
„Moji jedci ne morejo prehvaliti zelja, idealno kislo in pravilno tanko rezano ter mehko”, nas je razveselila Mateja. Še vedno ga imamo. In kislo repo, enako dobro, oboje od Studnovih.

In nadprvovrstni jabolčni sok od Purgaja
In ni vsaka priložnost dovolj dobra, da uvedeš novi izdelek. Božič in novo leto je pa kar prava. Purgaj nam je namreč ponudil omejene količine svojega res nadprvovrstnega Demeter jabolčnega soka.
Lahko ga pijete kot zdravilo na tešče, kar tako, za užitek ali pa k res dobri hrani. Ker je odličen.

Zabojčkasto srečanje s kmeti
Včeraj smo se s kmeti prvič srečali, z vsemi naenkrat. Petnajst si jih je vzelo čas in prišlo, od Primorske pa do Prlekije, ni malo in ne le od blizu. Bilo je prijetno, delovno in polno idej. Ponosni smo, to smo pa res ponosni, da smo ustvarili skupnost, ki omogoča varno okolje za kmete in spodbuja večjo in kakovostnejšo pridelavo dobre hrane. Ponosni smo in toplo nam je pri srcu, ko se srečamo s kmeti in ko vam dostavimo zabojčke z zdravo in okusno hrano.

Brez vas, ki naročate Zelene zabojčke, nam to ne bi uspelo, hvala vam.
Veseli bomo vašega naročila za praznične dni!

Lep in prijazen dan vam želimo,
vaši zabojčkarji