Prispevki

 On

Predpraznični zabojčki že v torek (ne v četrtek), naročila do nedelje opolnoči!

Prazničen urnik, praznični zabojčki, polno jesenski dobrot!

Zabojčkove sveže novice

Delovni teden bo bolj kratek, zato bo tudi sporočilo jako kratko! Res pomembno najprej:

Ta teden dostava v torek (in nič v četrtek)

Ker je praznik, in kar dva zapored  – to je sicer fajn – v četrtek ne bomo dostavljali. Namesto v četrtek bomo dostavljali v torek, že čez dva dneva.
Naročila bomo sprejemali do danes, nedelje opolnoči in zaradi prehudih logističnih nekaterih pridelkov in izdelkov ta teden ne bo (kar pa ni fajn, a drugače ne gre).

Motovilec po znižani ceni

Motovilec bo ta teden cenejši, po taki ceni ga še nismo imeli, odkar delamo zabojčke.

Tik pred zdajci!

Če so vam ročna dela blizu, pa ne kvačkate (varite, oblate, štrikate…) je ta teden lepa priložnost, da rezljate in svoje delo predate na ogled. Nekaj finih idej je tule!

 

Nikoli ne ostanite brez hrane

Če bi radi pojedli več dobre zelenjave in sadja, je najlaže, če se naročite na abonentske zabojčke. Mali sadni + mešani srednji zabojček vam prinese že kar lepo količino pridelkov.

Naročite abonentski zabojček  in nikoli ne ostanite brez dobre hrane (seveda pa ga lahko kadarkoli za krajše ali daljše in bognedaj za vedno odpoveste).

In to je to za ta praznični teden, ko se – saj se to opazili – vidimo že v torek in potem nič več do prihodnjega ponedeljka. Danes do polnoči naročite zabojček in v torek vam ga pripeljemo!

Vaši reformno obarvani zeleni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.