Prispevki

 On

Prvi teden, najcenejši teden!

Vse je enkrat prvič, tudi paradižnik po 0,99€

Zabojčkove sveže novice

V prvem šolskem tednu bomo imeli pridelke tako poceni, kot že dolgo ne (ali pa sploh nikoli).  Paradižnike po 0,99€/kg,  jabolka po 1,39€/kg in še, kar je takega – zdaj res ni razloga, da bi ne naročili!
Poleg  najcenejših ekoloških imamo tudi najboljše možne pridelke. Za vsakega nekaj ali za vse vse. Takole gre:

0

Jabolka iz najboljše, biodinamične pridelave

Jabolka sorte gala so ena izmed najbolj priljubljenih. In biodinamična pridelava je gotovo najbolj naravi in ljudem prijazna (v eni povedi: škodljivcev ne pobijajo, ampak krepijo rastline, da jim škodljivci ne morejo do živega). Zdaj imamo jabolka gala iz biodinamične pridelave, od Purgaja iz Slovenskih goric.

0

Jabolka za z nožkom

Jabolka, ki so udarjena; jabolka, ki imajo poškodovano kožo; jabolka z luknjico, v kateri se je mogoče skrival črv, vsem takim jabolkom rečemo jabolka za predelavo in jih dobite po 1,39€/kg v Šiški ali po 1,59€ na dom. Tako jabolko zahteva malo časa in majhen nožek, pa je.

0

V Shrambi so prvovrstni pridelki cenejši

V Shrambi lahko najdete posebno ponudbo poletnih pridelkov, vse to, kar imajo kmetje zdaj na veliko. Ker ne pripeljemo domov, ne damo v škatlo za domov, ne pridodamo listka, so pridelki lahko cenejši. Skoraj tako kot v diskontih, nič storitve, le hrana. Le da je to pri nas najboljša, sveža hrana z znanih, družinskih kmetij.

Naročite in prevzemite, kadar vam ustreza.

0

Super / naj akcija / zdaj ali nikoli / nepozabno / nikoli prej zreli paradižniki po 0,99€

Če se želite najesti paradižnikov do konca; če bi želeli skuhati nekaj dodatne juhe; če vas zanima res dobra omaka; če bi radi skuhali paradižnikovo mezgo na zalogo do naslednjega poletja – zdaj je čas.

V Shrambi v Šiški ga dobite po 0,99€/kg, na dom ga pripeljemo za 1,24€/kg.
Tako poceni ga še nismo imeli, pa ga prodajamo že skoraj deset let.

0

Še en jajčevski teden

Ker v paradižnikove omake pašejo jajčevci, jih imamo še ta teden po posebej ugodni ceni.

0
0

Kaj jedo otroci v šoli, je odvisno od staršev

Otrokom želimo, da bi se imeli dobro v šoli. Da bi se česa naučili na čimbolj prijazen način in da bi končno tudi njihova šola naročala kaj več kot homeopatske količine ekološke hrane. (Namig staršem: vemo, prepričani smo, izkustvo nam je večkrat povedalo, da je to odvisno izključno od trajnega, načrtnega, ravno prav močnega, informiranega, koordiniranega pritiska staršev).

0

Zdaj zares diši po jeseni, poletni pridelki so še, pa jih ne bo več dolgo. Zato je pravi čas, da naročite in še uživate v tem, kar nam je pripravilo poletje.

Je čas poletja in je čas jeseni, tako je v naravi in tudi v zabojčkih. 

Šolarjem želimo lep začetek šolskega leta, velikim pa tak lep teden.

vaši zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.