Prispevki

 On

Še več domače solate in zelenja, da vas pomladimo za 11 let!

Naročanje le do torka do 12h, kulturni zabojčkarji!

Zabojčkove sveže novice

Pri nas zunaj je sicer sneg, a na Primorskem ga k sreči ni in ker ga ni, imamo domačo solato in kolerabice! Imamo pa tudi še por in še precej takih domačih pridelkov, ki jih pričakujete ob taki zimi. Da pa je še bolj pestro, imamo tudi pridelke iz bližnjih krajev. Poleg vsega tega imamo še pomembno informacijo:

DNI UR MINUT SEKUND

Naročanje le do torka do 12h

Ker je v četrtek kulturni praznik in ga seveda praznujemo, bomo vse zabojčke razvozili že v sredo. Zato vas prosimo za naročila do torka do 12h.

Kruh za zabojčke, ki jih dostavimo z dostavno službo, pa bo mogoče naročiti le do ponedeljka do 11h.

Pozdrav pomladi

Pozimi na ves glas ploskamo vsaki sveži zeleni zelenjavi (in kmetom, ki jo pridelajo). Tako imamo v tem tednu spet in še vedno svežo domačo solato in prav lične kolerabice. Sveže in brez trde kože, tako da jih lahko jemo kot jabolko, pojemo v solati z jabolki, pojemo v juhi, pečemo in potem pojemo, nekateri pa jih celo ocvrejo (tam pa od njih ostane bolj malo).

Odstavek o solati, ki ga poznate

Zdaj bi tule lahko napisali še, da imamo domačo, spodobno veliko in prav prvovrstno solato! Ker pa to že veste, tega ne bomo napisali.

Človek ne živi le od zelenjave – izbor tedna

Nimate časa za domačo hrano? Sadni zabojček!

Če ste vseskozi v službi, otroci jedo v šoli ali vrtcu, vem se pa vseeno zdi, da je koristno dobro jesti, toplo priporočamo sadni zabojček. Tega brez težave pojeste v enem tednu, tako spotoma zvečer ali za sabo.

Zelenjava, ki vas pomladi za 11 let

Če boste vsaj dan pojedli vsak eno porcijo zelenolistne zelenjave, bodo vaši možgani izgledali mlajši, menda za celih 11 let. Če boste pojedli dve porciji, bodo izgledali še mlajši, in tako naprej. Tako da če vam kdo očita, da se obnašate otročje, mu lahko poveste, da je to zaradi Zelenega zabojčka in da niste nič krivi.

V tem tednu domači predstavnik listnatih ohrovtov, raštika. Za več otročjega mladostnega razmišljanja in obnašanja!

Naročilo torkovega in četrtkovega opomnika

Vemo, da marsikdaj nameravate naročiti zabojček, pa v dirki dneva pozabite.
Zato se lahko zdaj naročite (in kadarkoli seveda odnaročite) na naš kratek opomnik, lahko ga dobite v torek dopoldne (za naročilo četrtkovega zabojček) in/ali četrtek dopoldne za naročilo ponedeljkovega zabojčka.

Naročilo opomnika v torek
Naročilo opomnika v četrtek

Tudi v prazničnem tednu bomo pripeljali sveže pridelke k vam domov, kjerkoli v Sloveniji že ste! V tem prazničnem tednu jih bomo dostavili v sredo, zato zbiramo naročila do torka do 12h (opoldne) za sredino dostavo in kot običajno do petka do 14h za ponedeljkovo dostavo (ali torkovo, če ste izven Ljubljane).

Želimo vam lep zimski teden,

vaši belo zeleni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.