Prispevki

 On

Spremenjeni dnevi dostave, da bomo zmogli (ker pridelke pa imamo)

Spet nekaj pomembnih sprememb ob dostavah, pa tudi o zelenjavi in vsem, kot običajno Pogled v brskalniku

Zabojčkove sveže novice

Zdržali smo prvi teden, pripravili ter dostavili 652 zabojčkov, dvakrat večjih kot običajno.
Ker je še kar nekaj prostora za izboljšanje – če vidimo polpoln kozarec – smo do ramen zavihali rokave in še malce preuredili logistiko.  Tako bodo naše dostave bolj predvidljive, zgodilo se bo manj napak zaradi hitenja (upamo).
Vse s ciljem, da pripravimo res dobre pridelke, vse, kar ste naročili in da jih dostavimo v času, kot smo napovedali.

Imamo pa veeeliko logističnih novic, čisto na koncu pa tudi nekaj o tem, kar imamo (čisto drugače kot običajno, vse je drugače). Upamo, da bo drugi teden že več prostora za zelenjavo in sadje, zaslužita si.

In voila, tako bo (če bog dal, kot rečejo Stari, in nas kaj ne potrese):

Naročila le do nedelje opolnoči

V tem tednu bodo naročila in spremembe naročil možne le do danes opolnoči.

Če se uspemo primerno organizirati, bodo tudi še jutri ali celo v torek za četrtovo in petkovo dostavo, a na to prosimo ne računajte.

Razlog je preprost – če si ne poenostavimo dela, ne bomo zdržali. 

Sprememba dostavnih časov in dni

Dneve dostave smo raztegnili na štiri dni, od torka do petka. Tu najdete zemljevid, kjer se lahko vidite,  kdaj bomo dostavili v vaš kraj ali ulico, na njem puščica, da si laže predstavljate okvirni čas dostave. Začenjali bomo okoli 9h, končevali , ko bo konec, vse do 21h, če bo potrebno.
Spodaj pa še tabela:

Prevzem Šiška torek prevzamete lahko v Shrambi po 14h
Bežigrad torek Bežigrad do Posavja
Gorenjska sreda vzhodna in severna okolica Ljubljane in kotline do Kamnika in Kranj, sever čez obvoznico, razen Dravelj
Ljubljana vzhod sreda Kodeljevo, Štepanjsko naselje, Fužine
Šiška četrtek Šiška, Koseze, Dravlje
Ljubljana jug četrtek Grosuplje, Šmarje Sap, Škofljia, Lavrica, Rudnik, Murgle, Vič, Dolgi most, Brezovica, Vrhnika, Borovnica.
Center petek od železniške postaje do Gruberjevega prekopa, od Roške do Rožnika, Ceste v Mestni log in Vipavske
Ljubljana zahod petek Rožna dolina, Vrhovci, Stranska vas
Prevzem Šiška abo petek prevzem za abonentske sezonske zabojčke

Če niste na obarvanem delu zemljevida (recimo ste v Mariboru), bo k vam dostavil GLS v četrtek. Obvezno jih preko sms ali emaila, ki ga prejmete v sredo, pooblastite, da pustijo zabojček brez vašega podpisa, varno za vas in za dostavljalca.

Če ste že oddali naročilo in vam dan dostave ni všeč, lahko danes do polnoči naredite dvoje:

  • odpoveste dostavo, to lahko storite preko spletne strani (s svojim emailom zahtevajte geslo in se nato prijavite v trgovino) ali preko emaila (kar je nekoliko manj zanesljivo, pričakujte našo potrditev)
  • naročite prevzem zabojčka v Shrambi na Smrekarjevi v Šiški, kjer bo na voljo od torka od 14h. Prevzamete ga lahko podnevi in ponoči, čakal vas bo do petka. To storite po emailu, pričakujte potrdilo.

Spletne trgovina še ne odraža vašega dneva dostave (delamo na tem, da se to spremeni).

Pomembno – brezstična dostava – pridite pred vhod bloka

Če živite v hiši, pozvonimo in pustimo zabojček pred vrati. Če boste zvonec preslišali, sempatja preverite, ali smo zabojček že zamenjali s polnim.

Če živite v bloku, vam pozvonimo / vas pokličemo in izjemoma pridete iskat zabojček pred vhod. Tako bo okužba našega voznika manj verjetna – ker bo v dnevu obiskal 50 in več blokov in če zboli, bomo morali nehati razvažati.

Zato bomo cenili vašo pomoč. Še vedno velja: če ne morete pred vhod, ste starejši, bolni ali karkoli takega, nam povejte in bomo zabojček kot običajno prinesli gor. Še smo ljudje.

Ste spremenili naslov dostave?

Če ste spremenili naslov dostave, prosimo, obvestite nas še po emailu. Naslov dostave se namreč ne osveži avtomatsko, to moramo narediti ročno in lahko spregledamo.

Če ste že oddali naročilo, poglejte, spremenite, kaj bo v zabojčku

Če ste že oddali naročilo (recimo veliki mešani zabojček + veliki sadni) in takrat še niste vedeli, kaj bo v njem, si lahko danes pogledate (če gesla za vstop v trgovino nimate, s svojim emailom lahko zahtevate geslo in se nato prijavite v trgovino).

Vse do polnoči lahko v spletni trgovini še uredite naročilo, dodate tudi kruh, mleko, jajca in to, česar mogoče pretekli dni niste mogli. Neposredna povezava na naročilo je tudi preko potrditvenega emaila V spletno trgovino piše zgoraj desno.

Če je vaš prvotni dan dan dostave ponedeljek ali torek, boste naročilo lahko urejali šele danes po 11h (delamo na tem, upamo, da nam uspe).

Iz pogostih vprašanj: račun boste dobili po prejemu zabojčka, takrat plačate.

Že vemo, česa ne boste dobili

Če ste naročili enega izmed teh pridelkov / izdelkov, je zelo verjetno, da ga v vašem zabojčku ne bo:

azijska solata, bučna semen,  črna redke,  fižol, fusili polnozrnati, koleraba, motovilec, peresniki, pivo amber lager, sončnična semen,  svedrčki s špinačo, šalotka, zelena gomolj

Predlagamo, do v naročilu v spletni trgovini zamenjate izdelek s čim drugim.

Še vedno pa je možno, da tudi česa drugega ne bo, prosimo za razumevanja (te dni nasploh to rečemo res velikokrat, prosimo za razumevanje).

Še bomo dodali

Danes čez dan verjetno v trgovino dodamo še domačo mlado blitvo, mlado špinačo in mlado čebulo. Če pa jih ne zagotovijo, jih ne bo v trgovini, ni še jasno.

Dodali bomo tudi domače testenine in čaje. 

Spremljate nas

Pomembne spremembe boste prejeli po emailu.

Vse, kar se bo dalo, bomo delili na twitterju, občasno tudi na FBju. Spremljate nas.

Hvala za vse spodbudne besede, ki nam jih pošiljate po emailu, telefonu,  z oken in balkonov,  od vsepovsod. Hvaležni  smo, da ste z nami.

Ostanite doma, naročite zabojček, kmetje, prevozniki, serviserji kombija in koles, GLSjevci, zabojčkarji se vozimo okoli za vas.

vaši zabojčkarji

Zeleni zabojček

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

051499396
zabojcek@zeleni-zabojcek.si

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na Nedeljske novičke. Če se želite odjaviti, lahko to kadarkoli storite tule spodaj. 

Odjava