Prispevki

 On

Sveže novice iz Zelenega zabojčka, 9. teden

Pozdravljeni,

nedelje imajo to lepo lastnost, da vam smemo pisati!

Veseli smo, da imamo vsak teden več naročnic in naročnikov – dobrodošli v družino zabojčkarjev!

Res je, sedaj preživljamo težke čase, slovenske zabojčke je  namreč pojedla huda zima (ali točneje rečeno slaba letina), zato smo zbrali večino slovenskih dobrot na eno stran, kjer si jih lahko hitro naberete – ne moremo pa več narediti spodobnih zabojčkov iz njih. Če bo vse po načrtu, se vrnejo čez dober mesec. Vmes bomo tudi abonentom na slovenske zabojčke dostavili nekaj dopolnjenih – če pa se ne strinjate, nam prosim sporočite.

V Dopolnjenih zabojčkih seveda še vedno najdete slovensko zelenjavo in sadje ter avstrijsko in italijansko. V tem tednu imamo vsaj dva junaka, stebelno zeleno in nadzemno kolerabico (na blogu je nekaj finih receptov, da se je ne boste splašile pred kolerabico ali zeleno).

Ker se pust pripravlja, imamo belo moko, ostro in gladko, za vse potrebe. Pa še mnogo ostalih dobrot, seveda, kruh, olja, med pa še več (da se ne bomo pretirano hvalili).

Plastični zabojčki
V tem tednu uvajamo tudi plastične zabojčke. Da se nam ne bo vse pomešalo, v tem tednu  za abonente, v naslednjem pa tudi za vse ostale. Za zabojček bo kavcija 10€, tisti, ki pa si jih ne bo želel, si bo ob nakupu lahko izbral tudi kartonski zabojček. Vse to od prihodnjega tedna, v tem tednu še po starem – vmes pa vse informacije.

Tak lep prisrčen teden vam želimo,

čisto vaši zabojčkarji, mali in veliki

Od 3. do 16. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili po 16. avgustu.

V drugi polovici avgusta se vrnemo in potem bomo spet z vami, že dvanajsto leto!