Prispevki

 On

Sveže novičke 33

Pozdrav,
dobrodošli spet nazaj, ko ste zabojčkarji uživali, nam je zelenjava veselo rasla!
Romana

Takole nam je pisala Romana, naša kmetica iz Horjula, ko je poslala svojo ponudbo za ta teden, in nič lepšega ni znal zapisati naš Oddelek za marketing, odnose z javnostmi in popočitniške dejavnosti. Zato napišemo še nekaj malega o vsebini in to je to:

Imamo nenavadne potrošnike
Verjetno jo bolj poznate kot cikorija (divji se reče navadni potrošnik), izgleda pa kot radič z nazobčanim robom (kar tudi je). Odlično se je ujema z jabolki ali hruškami, orehi in siri s plesnijo, parmezanom in sploh je hudo vsestranska. (Cankar je verjetno pil njene korenine, več kot pravo kavo).

Veliko stročjega fižola, bučk in rumene paprike
Zato je seveda vse to v vseh mogočih zabojčkih, kmetje so veseli, če vse to jemo v velikih količinah. Manj na njivah, več v zabojčkih!

Prva jabolka!
Kasteličevi imajo prva deluxe jabolka, kot vsa njihova. Sedaj sorta Sansa (podobna Gali, če vam to kaj pomaga), sladkejša. Letos letina ne bo obilna, pomladanska pozeba je odnesla veliko jabolk (in ostalega sadja).

In še veliko slastne medpočitniške zelenjave, pridite in poglejte (in naročite in pojejte!). Vsi poletni in ostali abonenti pa seveda kot običajno dobite svoje zabojčke (če jih niste zaradi počitnic odpovedali).

Lepe počitniške ali delovne dni vam želimo,
vaši zeleni zabojčkarji

Od 1. do 15. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili 15. avgustu.

V tem času smo tudi izklopili telefone, takokoreč smo nedosegljivi.

Potem pa se spet vidimo prav vsak teden, tja do božiča.

vaši zabojčkarji