Prispevki

 On

Sveže novičke 33

Pozdrav,
dobrodošli spet nazaj, ko ste zabojčkarji uživali, nam je zelenjava veselo rasla!
Romana

Takole nam je pisala Romana, naša kmetica iz Horjula, ko je poslala svojo ponudbo za ta teden, in nič lepšega ni znal zapisati naš Oddelek za marketing, odnose z javnostmi in popočitniške dejavnosti. Zato napišemo še nekaj malega o vsebini in to je to:

Imamo nenavadne potrošnike
Verjetno jo bolj poznate kot cikorija (divji se reče navadni potrošnik), izgleda pa kot radič z nazobčanim robom (kar tudi je). Odlično se je ujema z jabolki ali hruškami, orehi in siri s plesnijo, parmezanom in sploh je hudo vsestranska. (Cankar je verjetno pil njene korenine, več kot pravo kavo).

Veliko stročjega fižola, bučk in rumene paprike
Zato je seveda vse to v vseh mogočih zabojčkih, kmetje so veseli, če vse to jemo v velikih količinah. Manj na njivah, več v zabojčkih!

Prva jabolka!
Kasteličevi imajo prva deluxe jabolka, kot vsa njihova. Sedaj sorta Sansa (podobna Gali, če vam to kaj pomaga), sladkejša. Letos letina ne bo obilna, pomladanska pozeba je odnesla veliko jabolk (in ostalega sadja).

In še veliko slastne medpočitniške zelenjave, pridite in poglejte (in naročite in pojejte!). Vsi poletni in ostali abonenti pa seveda kot običajno dobite svoje zabojčke (če jih niste zaradi počitnic odpovedali).

Lepe počitniške ali delovne dni vam želimo,
vaši zeleni zabojčkarji

Sveže informacije za ta teden:

Nove naročnike bomo sprejemali spet v soboto od 8h, vse dokler bomo imeli proste zmogljivosti, pričakujemo da vsaj do 12h. Takrat se boste lahko vstopili v spletno trgovino tudi novi naročniki.
Obstoječi naročniki že lahko naročate za prihodnji teden.

Dostave bodo potem potekale  do torka do petka po mestnih četrteh Ljubljane ter po ostali Sloveniji.  Prevzem v Šiški bo mogoč že v torek. Za ostale kraje preverite na zemljevidu, kdaj je načrtovana dostava. Dostava preko GLS bo v četrtek.

Prevzem abonentskih zabojčkov bo v petek.

Prijavite se na naše novičke preko naše spletne strani in spremljate FB, tako boste o vsem obveščeni. Tudi v Svežih novicah je nekaj - seveda svežih - informacij o poteku tega tedna.

____

Prosimo, prijavite se na naše novičke preko spletne strani in redno pregledujte svojo elektronsko pošto, da vas bomo lahko po potrebi sproti obveščali.

Vse naše dostave bomo izvedli brezstično. Zabojček pustimo pred vrati stanovanja ali hiše, zabojček kot vedno plačate z nakazilom po prejemu zabojčka, ko prejmete račun.
Prazen zabojček, če ste že naročali, pustite pred vrati.

Preberite pogosta vprašanja (ki so sicer nastala v čas pred krizo). Če imate vprašanje, ki ni ostalo odgovorjeno, prosimo, pišite nam.