Prispevki

 On

Sveži pridelki z domačih njiv, sveži pridelki iz sosednjih dežel!

Vse popolnoma na sveže! Pogled v brskalniku

Zabojčkove sveže novice

Čisto od začetka začenjamo novo leto! Po dolgih počitnicah smo spet tu in vse do dolgega vročega poletja se vidimo prav vsak teden, če bo le sreča mila (ali Bog dal, kakor vam ljubše).

Za ta teden pripravljamo veliko svežih pridelkov! Še vedno imamo (ali pa že spet) veliko domače zelenjave, da je pa bolj pestro, smo dodali tudi pridelke iz bližnjih dežel.

Sveži in praženi lešniki

Letos, no, lani je bilo z domačimi orehi in oreščki res slabo, pomladanski deždeždež je vse pobral. Zato imamo zdaj sveže lešnike hrvaškega kmeta, tam lani ni bilo toliko dežjadežjadežja.

Temnolistni ohrovt

Res temnolistna zelenjava, prija po običajno sladkih dneh.

Špinača

Sveža špinača, če ste za malo manj temnolistne pridelke.

Poleg malce eksotičnih primerkov zelenjave imamo seveda tudi vse to, kar pričakujete od domačih kmetov v tem času, korenje, kislo repo in zelje, solate in radiče, vse to, kar prinese lepa zima (če si poleti in jeseni priden).

Rdeče pomaranče in mandarine

To zimo so rdeče pomaranče in mandarine dozorele res pozno, tako jih imamo kakšen mesec kasneje kot druga leta. Zdaj jih imamo!

Zdaj pišemo drugo leto, drugače je pa vse enako: sonce kar naprej sije, včasih ga prekrijejo oblaki, včasih dež, vedno redkeje sneg. Vsega mora biti ravno prav, da na njivah in sadovnjakih zraste dovolj pridelkov.  Upamo, da bo letos vsega ravno prav!
A leto še prihaja, prav danes in v tem tednu pa imamo sveže pridelke, s katerim bomo napolnili vaš zabojček, le naročite ga!

vaši naspani in na vsak način spočiti zabojčkarji

Zeleni zabojček

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

051499396
zabojcek@zeleni-zabojcek.si

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na Nedeljske novičke. Če se želite odjaviti, lahko to kadarkoli storite tule spodaj. 

Odjava