Prispevki

 On

Tople kumare v omaki

  • 5 kumar
  • 4 krompirji
  • 3 sesekljani paradižniki
  • pest sesekljanega peteršilja
  • 1 čebula, 3 stroki česna
  • sol, olivno olje, ščepec kopra, ščepec čilija, žlička paradižnikove mezge

Krompir olupimo, narežemo na manjše koščke, solimo in skuhamo. Čebulo nasekljamo, dodamo olupljene in naribane kumare, solimo, dodamo česen, koper, čili in dušimo 15 min. Dodamo olupljen in nasekljan paradižnik, paradižnikovo mezgo, sesekljan peteršilj, dosolimo po okusu in kuhamo še 10 min. Krompir odcedimo in primešamo k kumaram, kuhamo še 5 min. Zraven ponudimo kislo smetano (ki je še ni v zabojčku). [recept je napisala Tantra, ringaraja.net]

Na strani uporabljamo piškotke, da bolje razumemo, kaj radi prebirate na naši strani (in da pripravimo še več takih vsebin). Podatkov ne delimo z nikomer. Če ne želite uporabiti piškotkov na naši stran, izberite Zavrni piškotke,  če se vam pa zdi to smiselno, izberite Strinjam se. Vašo izbiro bomo shranili za eno leto.
541