Prispevki

 On

Tu alfa alfa, javi se

Božična drevesca že čakajo (dokler najlepših ne izberejo zgodnji)
Teh sicer ne boste našli v zabojčkih, so pa zabojčki in vsebina iz njih krasni za pod njih.
Kot vsako leto tudi leto Divizija za varstvo in vračilo drevesc poskrbi, da si lahko izberete prav svoje drevo na spletni stran zeleno-drevo.si. Pripeljemo ga posajenega v loncu in po božično novoletnih praznikih vrnemo v naravo.
Vesela so drevesca, ker jih ne posekajo (pa tudi gospodinje in gospodinjci, ker je skrb manj pred prazniki)!

Jesen je topla
Zelenjava na njivah se še kar sonči in vsak dan čisto malo zraste. Tako so zabojčki še vedno polni Frasove špinače, Romaninih radičev, Retarjevih peteršiljev, rukole, pora in še mnogo drugih finih domačih zelenjav, tako da je izbira zelo raznovrstna!

Kaki in pituralke tečejo zadnji krog
Letina je bila polovična in zelo smo veseli, da nas je Reja vseeno čisto do sitega založil s kakiji in pituralkami. Tako imate v tem tednu čisto zadnjo priložnost, da se najeste kakijev, ki se kar sami tope v ustih, in s pituralk v eni minuti (odrežete jim vrh) in 30 minutah pečenja naredite sladico, ki bo zadovoljila tudi res najbolj izbirčne goste!

Kalčki v zabojčkih
Naslovna junaka, alfa alfa kalčki in mešani kalčki, v tem tednu v zabojčkih (če vam bodo všeč, pa potem kar vsak teden)!

Nekaj sladkega, poleg vsega tega zelenega
Dodali smo kamutove linške kekse in kamutove rogljičke (oboji brez jajc in mleka). Ker pa so prazniki čas obiskov, imamo odslej tudi kekse z marmelado (brez jajc) in kekse z medom (brez jajc in mleka) v pakiranjih po 1kg (več za kekse, manj za embalažo)

Zabojček kot darilo
Da pristavimo svoj zabojček, no, lonček k decembrskim obdarovanjem.
Najlažje je, če kar naročite, da pošljemo zabojček k obdarovancu. Lahko pa tudi naročite darilni bon v velikostih od 15 do 100€ (ker se z darili rado zelo zelo mudi, nas tedaj kar pokličite in uredimo tako, si ga kar sami stiskate, dopišete kodo in to je to). Če se pa ne mudi tako zelo, ga dodamo v zabojček ali pošljemo po pošti, če ne boste naročili zabojčka.

Želimo vam lep sončen teden (bi dodali tudi v vaši srcih, če se ne bi slišalo malo osladno – res vam pa to želimo),
vaši zeleni zabojčkarji