Prispevki

 On

V zabojčkih še poletje, s pridihom blage jeseni

V zabojčkih še vsi poletni pridelki, nekateri res ugodno, pa tudi že zgodnjejesenski

Zabojčkove sveže novice

Danes si, jutri te ni. Govorimo seveda o paradižnikih in takih poletnih sadežih, ki bodo ob tem vremenu mogoče kar izgnili in jih ne bo več (vsaj takih ne, ki so dobrega okusa, tiste iz Nizozemske in substratov seveda najdete skozi vse leto).

Zato, če vam diši poletje, izkoristite ga zdaj, drugi teden ga mogoče ne bo več.

V zabojčkih je še vedno poletje, tako kot je bilo pretekli teden. Če ste prišli s počitnic, bo to za vas vse novo, če pa ste z nami že nekaj tednov, je pa novega mao manj:

0

Fige mogoče bodo, mogoče jih ne bo

Takole je: fige so na drevesih, a se ne debelijo in zorijo, ker je presuho. Zdaj je dež, kar je dobro, a mogoče ga bo preveč in bodo fige popokale ali postale preobčutljive za prevoz.

Če pa bo ravno prav dežja in če bo ravno prav toplo, pa v četrtek bodo. Naročite jih in se pustite presenetiti!

0

Za vse okuse in generacije!

Če vam zaprija res grenko, jejte surovo. Če niste tak grenkoljub, jo dajte v toplo solato ali še bolje, v rižoto. Ali pa v juho, idej ne manja. Cikorija, iz Brkinov!

0

Hudi dolenjski čiliji

Pri Kerinu so zrasli hudi čiliji. Lahko jih kupite cel kilogram (če ste vročeljubci) ali pa le toliko, da si začinite poletne obroke.

0

V Shrambi so prvovrstni pridelki cenejši

V Shrambi lahko najdete posebno ponudbo poletnih pridelkov, vse to, kar imajo kmetje zdaj na veliko. Ker ne pripeljemo domov, ne damo v škatlo za domov, ne pridodamo listka, so pridelki lahko cenejši. Skoraj tako kot v diskontih, nič storitve, le hrana. Le da je to pri nas najboljša, sveža hrana z znanih, družinskih kmetij.

Tudi v Shrambi je še vedno poletje,m

V tem tednu imamo drobna jabolka po 1,5€/kg, kumare po 1,49€ in še je takih ugodnih pridelkov v Shrambi. Naročite in prevzemite, kadar vam ustreza.

0

Paradižnik za vkuhavanje po 1,39€/kg

Naročili smo hladne dni, da boste lažje vkuhavali paradižnike. Tako imamo paradižnik po znižani ceni, tak primerno zrel in pravega okusa, da iz njega vkuhate najboljšo mezgo.

V Shrambi ga pri naročilu 5 kg dobite že za 1,39€/kg, pa tudi k vam domov ga dostavimo za nekaj deset centov več.

0

Jajčevski teden

Romana ima zdaj obilje jajčevcev! Zato jih boste našli v zabojčkih in ponujamo jih tudi kar tako, v zabojčkih in v Shrambi.

Povsod so cenejši, v Shrambi po 2,19€/kg. Za ta teden in tudi za vlaganje v zimske jajčevske namaze.

0
0

Še vedno vse, a vedno bolj jesensko

Čeprav je avgust poletni mesec, se ponudba naših kmetov že barva jesensko. Še so paradižniki in bučke in kumare in paprike in seveda sploh ta teden jajčevci, a semintja česa že ni več možno dobiti.

Imajo pa že tudi jesenske buče hokaido in cikorijo take reči, ki na take hladne poletne dni že prav prijajo.

0

Vse to poletno in jesensko naročite v trgovini in pripeljemo vam domov, lahko pa tudi naročite še bolj ugodne pridelke in jih prevzamete v Šiški, ob uri, ki vam ustreza, podnevi ali ponoči.

Lep prijetno poleten teden vam želimo,

vaši zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.