Prispevki

 On

Veganski parklji, veganska zelenjava, vse v skladu s trendi

Eni imajo le veganske klobase, mi imamo cele veganske parklje

Zabojčkove sveže novice

Zabojčkarji smo vedno nekoliko pred časom (saj ne, da se bi se hvalili s tem). Zdaj je velik trend vegansko meso, veganski burgerji, veganske klobase.
Vse to je mišji repek v primerjavi s tem, kar boste lahko dobili v zabojčkih! Poleg celopostavnih veganskih parkljev imamo tudi veganske korenčke, veganske kakije, skoraj čisto vse, kar imamo, je vegansko – pač, res smo pred in v trendu že deset let.

K etimologiji eko veganskih parkljev

Sv. Miklavž mora imeti spremstvo, da se otroci ne pokvarijo in da imajo peki več dela: v pekarni so pripravili (kot se uradno reče) eko sladko kamutovo pecivo. Ker je v obliki parklja, se mu na kratko lahko reče tudi eko parkelj (imamo eko šole, eko bombaž, eko vrečke, zdaj se pa tudi parklji ne počutijo zapostavljene). Ker v njem ni živalskih sestavin, se mu lahko reče veganski.
Evo, tako smo dobili eko veganski parkelj (odkod pa parkelj, boste morali pa prebrati na manj laični strani).

V vrečo kot parklji spadajo še sušeni kakiji in sušeni krhlji, novodobni miklavži pa dodajo še smutije. Tako se govori.

V naši ponudbi parkelj ga najdete med kruhi, čisto na dnu (ker je na p).

 

Jabolčka po 0,89€/kg

Letos je bilo borno leto za jabolka. Ni jih veliko, od tega pa jih je veliko prav majhnih. Taka res majhna in pikasta (tudi velikosti mandarin in tam okoli) imamo posebej sortirana in jih prodajamo kot jabolka za predelavo (čeprav so lahko prav priročna tudi za pojest). So pa več kot trikrat cenejša kot večja .

Zdaj sta tu

Samo da vas spomnimo, imamo jih v tem tednu, kaj pa prinese nov teden, pa nikoli ne vemo (je pa tudi res, kot pove Matej – dovolj je dnevu njegova lastna teža).

Kisla jabolka Granny Smith

Letos je bilo borno leto za jabolka (kot smo že rekli). Tudi sortni izbor je tako majhen, da smo dodali kisla jabolka Granny Smith s Tirolske.

Imamo pa tudi zelenjavo

Imamo tudi zelenjavo, tako kot pritiče jeseni. Samo danes se ni prebila na naslovno stran, tak teden je. Jo pa imamo in imamo jo v izobilju!
Kakšno zelenjavo imamo v tem tednu, si lahko pogledate nikjer drugje kot v naši spletni trgovini. Tam lahko svoj zabojček sestavite in naročite, da pride k vam domov. Kot vsak teden.

Lep, po zimi dišeč teden vam želimo.

vaši zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.