Aprila smo spremenili dostavne dni. Na zemljevidu lahko preverite, kdaj bomo dostavili vaš zabojček. Naročila za dostavo ob torkih in sredah zaključujemo ob nedeljah opolnoči, za dostavo ob četrtkih ob ponedeljkih ob polnoči.

 

Že deseto leto dostavljamo izključno ekološko, lokalno hrano.

Izberete poljubne pridelke ali zabojček s predlagano vsebino, ki ga lahko poljubno prilagodite. Lahko pa izbere le tiste pridelke, ki jih potrebujete. Lahko ste abonent ali pa naročite le, kadar vam prija.

V Ljubljani dostavljamo ob ponedeljkih in četrtkih, izven nje ob torkih in četrtkih. Kjerkoli ste, če vas ni doma, vas zabojček počaka na pragu stanovanja ali hiše. Če pa izgine, pripeljemo novega.

Plačate z bančnim nakazilom, vedno po prejemu zabojčka in računa v njem. Lahko se dogovorimo za mesečni račun in mesečno direktno bremenitev (manj administracije, lepše življenje).

Nekaj naših kmetov

Kmetje so naše bogastvo, brez njih ni zabojčkov (in če ni zabojčkov, nam je dolgčas). Zabojčkarji delamo z več kot 40 ekološkimi kmetijami iz vse Slovenije.

Naročanje je preprosto

Sezonski zabojčki

Od 10.99€
  • Popust do 14%
  • Izberete neželene pridelke
  • Nikoli ne ostanete brez zabojčka
  • Zabojček lahko odpoveste
  • S tedenskimi recepti
  • Prevzem v Šiški ali blizu BTCja
  • Možna dostava

Zabojčki po meri

Od 12€
  • Predlagan zabojček poljubno spremenite
  • Brez vezave
  • Poljubne količine (kosi ali teža)
  • Zabojček lahko odpoveste
  • S tedenskimi recepti
  • Brezplačna dostava po Ljubljani
  • Brezplačna dostava po Sloveniji nad 25€

Pridelki po izbiri

Od €12€
  • Popolnoma prost izbor pridelkov
  • Brez vezave
  • Ne naročiš, ne dobiš
  • Poljubne količine (kosi ali teža)
  • S tedenskimi recepti
  • Brezplačna dostava po Ljubljani
  • Brezplačna dostava po Sloveniji nad 25€

O našem delu

Pripevek, dolg 12 min, ampak izčrpen in izveste skoraj vse)

Nekaj sezonskih receptov iz zabojčka

Pečena rdeča paprika
Sestavine Rdeča paprika Feferon Bučke zelišča sol poper gorčica Bučke narežite  na 4 dele, paprike pa pustite cele. Vse skupaj dajte  na malo olja  v veliko ponev s pokrovom. Pecite približno 20 minut, solite in začinite 5 minut preden je  pečeno. Zraven odlično sodi gorčična omaka z zelišči. V gorčično omako dodajte olivno ali bučno olje ter sesekljana zelišča in […] Read more.
Kabak Mücveri, bučni polpeti po turško
Turki slove po svoji domiselni pripravi zelenjave! Kaj je to Kabak Mücveri? Google prevajalnik dela čudeže, razkriva skrivnosti Turških bučnih polpetov 1/2 kg bučk (recimo 4 mlade bučke), 3 žlice moke, 2 jajci, 1 skodelica, zdrobljenega feta sira, manjša čebula, če je mlada, še bolje, 1 žlica mete (ali peteršilja, drobnjaka, koprca), poper in sol po okusu nekaj žlic olja […] Read more.
Zabeljen stročji fižol
400 g krompirja primernega za kuhanje 500 g mladega stročjega fižola ½ zravnane čajne žličke cele kumine 2 stroka česna šopek šetraja 10 dag zaseke (namesto zaseke lahko uporabite maslo) 1 zravnana žlica ostre moke sol 1 (200 ml) lonček kisle smetane Krompir olupite, narežite na četrtine in skuhajte v osoljeni vodo. Kuhan krompir odcedite. V vmesnem času operete in […] Read more.
Proteini za mišično maso: solata s sejtanom in zrnatim sirom
Solata s sejtanom in zrnatim sirom glava solate, dve žlici Valpatičevega sejtana z začimbami, 250 g zrnatega sira (cottage cheese), zrno česna, olivno olje, kis, sol. V očiščeno in narezano solato smo vmešali Valapatičev odlični sejtan z začimbami in vse ostalo. Ni primerno za tiste, ki težje presnavljajo gluten, za ostale pa nadvse okusno :P. Read more.

Pokličite nas, pišite nam

Telefon

051 499 396

Ponedeljek – petek  8.30 – 17:00, med vikendi pa počivamo.

Ob četrtkih delamo dlje, zaradi dostave, vsaj do 20h, če pa je nujno, pa dokler je potrebno.

Ni prava ura? Pošljite nam sms ali elektronsko pošto, kar vam je laže.

Elektronska pošta

zabojcek@zeleni-zabojcek.si

Če želite, lahko zabojček prevzamete

Eko kmetija Studen

Obrije 23

1000 Ljubljana

Shramba v Šiški

Smrekarjeva 3

Ljubljana

Od 3. do 16. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili po 16. avgustu.

V drugi polovici avgusta se vrnemo in potem bomo spet z vami, že dvanajsto leto!