Za ponedeljkovo dostavo zbiramo naročila še:

Za četrtkovo dostavo zbiramo naročila še:

Že deveto leto dostavljamo izključno ekološko, lokalno hrano.

Izberete poljubne pridelke ali zabojček s predlagano vsebino, ki ga lahko poljubno prilagodite. Lahko pa izbere le tiste pridelke, ki jih potrebujete. Lahko ste abonent ali pa naročite le, kadar vam prija.

V Ljubljani dostavljamo ob ponedeljkih in četrtkih, izven nje ob torkih in četrtkih. Kjerkoli ste, če vas ni doma, vas zabojček počaka na pragu stanovanja ali hiše. Če pa izgine, pripeljemo novega.

Plačate z bančnim nakazilom, vedno po prejemu zabojčka in računa v njem. Lahko se dogovorimo za mesečni račun in mesečno direktno bremenitev (manj administracije, lepše življenje).

Nekaj naših kmetov

Kmetje so naše bogastvo, brez njih ni zabojčkov (in če ni zabojčkov, nam je dolgčas). Zabojčkarji delamo z več kot 40 ekološkimi kmetijami iz vse Slovenije.

Naročanje je preprosto

Sezonski zabojčki

Od 10.99€
  • Popust do 14%
  • Izberete neželene pridelke
  • Nikoli ne ostanete brez zabojčka
  • Zabojček lahko odpoveste
  • S tedenskimi recepti
  • Prevzem v Šiški ali blizu BTCja
  • Možna dostava

Zabojčki po meri

Od 12€
  • Predlagan zabojček poljubno spremenite
  • Brez vezave
  • Poljubne količine (kosi ali teža)
  • Zabojček lahko odpoveste
  • S tedenskimi recepti
  • Brezplačna dostava po Ljubljani
  • Brezplačna dostava po Sloveniji nad 25€

Pridelki po izbiri

Od €12€
  • Popolnoma prost izbor pridelkov
  • Brez vezave
  • Ne naročiš, ne dobiš
  • Poljubne količine (kosi ali teža)
  • S tedenskimi recepti
  • Brezplačna dostava po Ljubljani
  • Brezplačna dostava po Sloveniji nad 25€

O našem delu

Pripevek, dolg 12 min, ampak izčrpen in izveste skoraj vse)

Nekaj sezonskih receptov iz zabojčka

Marinirane bučke v solati
V tednu, ko smo v zabojčke zložili Urškine bučke, bi bilo vse ostalo nesmiselno 🙂 Uporabimo torej, kar nam je dala narava, zdaj je najboljše: pol kg mladih bučk sok ene limone, lahko tudi malo naribane lupinice 2 stroka česna olivno olje ol in poper sveža bazilika ali svež peteršilj (tu se veselite vsi tisti, ki ste naročili zelišča v […] Read more.
Ribezov kremni marmorino
1/2 kg rdečega ribeza, uporabite pa lahko tudi drugo sezonsko sadje, recimo kosmulje, marelice, gozdje…, 1 dl bezgovega ali ribezovega sirupa Dve kremi: 2 rumenjaka, 1 žlica   koruznega škroba, 1,5 dl mleka, 1,5 dl maskarponeja oziroma goste kisle smetane, 2 žlici sladkorja Zavremo in odstavimo mleko. Posebej stepemo rumenjaka, škrob in sladkor in mešanico vmešamo v vroče mleko. Pogrejemo, da […] Read more.
Zelenjavni gladkež, znan tudi kot zelenjavni smoothie
V razmišljujočem tednu smo se v naši hiši navdušili na zelenjavnimi gladkeži (gladkež, gladkeža, pri gladkežu…). Četudi ne marate zelenjave (ali pa vas skrbi, da vaš otrok ali mož poje premalo zelenega), je gladkež pravi način, da jo zakumuflirate v banano, fige, melono. In ste blazno zdravi (seveda jim ne poveste, da je v gladkežu pol glave solate ali pa […] Read more.
Blitva s krompirjem
Recept s Komiže na Visu je zapisal gospod Riko, ljubljanski bonvivant. 500 g blitve 2-3 srednje veliki krompirji sol česen poper – grobo mlet olivno olje Dobro splaknjeno blitvo damo v lonec, dodamo olupljen in na večje kose razrezan krompir ter prilijemo toliko vode, da je vse komaj prekrito. Solimo in pokrito pristavimo na štedilnik. Ko je krompir mehak, vodo […] Read more.

Pokličite nas, pišite nam

Telefon

051 499 396

Ponedeljek – petek  8.30 – 17:00, med vikendi pa počivamo.

Ob četrtkih delamo dlje, zaradi dostave, vsaj do 20h, če pa je nujno, pa dokler je potrebno.

Ni prava ura? Pošljite nam sms ali elektronsko pošto, kar vam je laže.

Elektronska pošta

zabojcek@zeleni-zabojcek.si

Če želite, lahko zabojček prevzamete

Eko kmetija Studen

Obrije 23

1000 Ljubljana

Shramba v Šiški

Smrekarjeva 3

Ljubljana