Ob prvem naročilu

Takole na kratko nekaj najpogostejših vprašanj (in kar se le da kratkih odgovorov nanje, seveda):

Do kdaj moram naročiti?
Do nedelje opolnoči za dostavo v torek in sredo (poglejte zemljevid, kdaj dostavljamo na vaš naslov), do ponedeljka opolnoči za četrtkovo dostavo ali prevzem v Shrambi v Šiški.

Kdaj dostavljate?
Ob torkih, sredah in četrtkih.
Bolj točne ure ne obljubimo, vam pa ob prvem naročilu sporočimo, kdaj približno bomo zabojček predvidoma pripeljali (recimo med 10h in 11.30). Ne pozabite, če vas ni doma, vas zabojček počaka pred vrati stanovanja ali hiše.

Naročil sem v soboto, kdaj dobim zabojček?
Odvisno, kjer živite. Če živite na področju, kamor dostavljamo ob torkih in četrtkih, bomo k vam dostavili v torek, razen če ne boste drugače zapisali.

Koliko stane dostava?
Dostava po Ljubljani je brezplačna. Brezplačna je tudi,  ko naročite izven Ljubljane za več kot 25€. Strošek dostave 2,95€ obračunamo le za dostavo izven Ljubljane za zabojčke, vredne manj kot 25€. Dostavo obračunamo tudi za dostavo sezonskih zabojčkov (ti so namenjeni za večje jedce ali pa lasten prevzem).

Ali zabojček lahko kje prevzamem?
Res je, zabojček lahko prevzamete v Ljubljani (ob torkih blizu BTCja -Kmetija Studen Obrije 23)  in v Šiški ob torkih in četrtkih  (Smrekarjeva 3, blizu Kina Šiška).

Je kaj ceneje, če sam prevzemem?
Tudi to je res – če naročite Sezonski zabojček in ga sami prevzamete, bo cenejši do 14%!

Kaj pa za podjetja?
Za podjetja lahko dostavljamo za pisarno primerne pridelke ob torkih.  Če pa redno naročate na isti dan tudi za k vam domov, bo vaš in tudi zabojček za podjetje cenejši tudi do 11% (odvisno od količine). Račun izstavimo enkrat mesečno, vse to, da je karseda udobno. Vse to je lahko dela Programa promocije zdravja na delovnem mestu.

Kdaj plačam?
Vedno po prejemu zabojčka (PO prejemu) z nakazilom ali z direktno bremenitvijo enkrat mesečno. Pred dostavo dobite po emailu elektronsko dobavnico s točnim zneskom, v zabojčku pa še tiskan račun, tega poravnate. Vnaprej ne morete vedeti vrednosti zabojčka (ne mi, ne vi, sploh nihče), ker je čisto točna vrednost odvisna od vsakega pridelka, ki ga damo v zabojček. Vsak izdelek namreč stehtamo in nato obračunamo po dejanski masi – res redke obračunamo na kos (npr. včasih nadzemno kolerabo). Od predračuna, ki ga prejmete takoj po naročilu, se račun običajno ne razlikuje več kot nekaj odstotkov.

Ali škatle vračamo?
Drži, škatle so naše in jih sila želimo nazaj – tako jo običajno uporabimo petkrat, preden se izrabi. Vsaka škatla tehta okoli 0,5 kg in predstavljate si ves ta karton ene same dostave – zabojčki bi bili precej manj ekološki, če bi ves ta karton vrgli stran.

Imate več vprašanj (o zabojčkih)?
Poglejte si Pogosta vprašanja (kjer je vse skupaj in še kaj zraven bolj na dolgo razloženo), pišite nam zabojcek@zeleni-zabojcek.si ali nas pokličite (051 499 396), veseli vam bomo!