O dostavi

Območje dostave
Zabojčke dostavljamo v Ljubljani in širši okolici sami, drugje pa s pomočjo dostavne službe.

Čas dostave
Zabojčke dostavimo od torka do četrtka. V nekatere dele Ljubljane lahko naročite zabojček ob torkih in tudi ob četrtkih. Trudimo se, da isti predel mesta dostavljamo ob podobnem času. Se pa včasih to tudi spremeni, če je zabojčkov zelo veliko (recimo pozimi) ali pa malo, recimo poleti, ko ste vsi na dopustih in imate vrtove (ali pa mame z vrtovi).
Zabojčke preko GLS prejmete ob sredah.

Strošek dostave
Dostava je brezplačna. Stroške dostave v višini 2,95€ obračunamo le za zabojčke, ki jih dostavimo izven Ljubljane in so vredni manj kot 25€. Posebni so tudi sezonski zabojčki, tam v primeru, da želite dostavo, to tudi obračunamo, najmanj v višini 2,50€ v Ljubljani in 2,95€ izven nje.

Če vas ni doma, vas zabojček počaka
Če vas ni doma pri dostavi, voznik zabojček pusti pred vrati stanovanja ali hiše. Če nima točnih napotkov, ga pusti na kar-zgleda-primerno mesto (zato se toplo priporočamo, da nam ob prvem naročilu sporočite več informacij, kje naj pustimo zabojček – tudi če načrtujete, da boste doma ob dostavi – življenje je pač nepredvidljivo).
Tako pustimo več kot pol zabojčkov. Če bi ta izginil (precej neverjetno, se pa približno na dve leti tudi to zgodi), pripeljemo novega.