Prispevki

 On

Podaljšano naročanje, med poletjem in jesenjo!

Če je torek, še vedno lahko naročite (pa tudi prej, jasno) Ne vidite slik? Kliknite tukaj…

Zabojčkova posebna novica

Zdaj je jasno, da je poletja konec, in ker smo zabojčkarji čisto na tesno povezani z naravo, nam vedno bolj dišijo jesenske dobrote – imamo pa še tudi čisto zadnje poletne pridelke (če bo šlo po sreči in manj po dežju):

Zadnje domače melone

Kmetje bodo nabrali še nekaj po poletju dišečih belih medenih melon z oranžnim mesom, potem je pa to vse za letos (vsaj kar se belih in nasploh vseh melon tiče).

Stročji fižol ceneje, za na mnogo načinov!

Zadišale so tople jedi iz stročjega fižola in na spletu smo nabrali nekaj receptov: topel v solati, kot priloga s kislo smetano, azijski s sezamoms tudi zadnejšemi paradižniki, tak bolj kmečki s krompirjem, ne zmanjka jih.

V tem tednu je ceneje (ker ga imamo kmetje veliko in je še dober).

Fige so, ampak še na figovcih

Takole je izgledal Petar pod figami v Izoli na pomlad. Petar je še vedno sam sebi podoben, res veliko slastnih fig smo odtlej že zložili v zabojčke, še precej pa jih zori na drevesih.
Ker fige ne marajo dežja, ne vemo, koliko jih bo počakalo na četrtkove zabojčke. Kolikor bo, jih pa bomo zložili v zabojčke (če jih pa ne bo, jih pa ne bomo).

Fižol za pasulj in kar tako

Imamo čisto prvi fižol v zrnju: belega za pasulj in rumenega za univerzalno rabo. Če veste, kakšnega želite, nam to sporočite kot opombo ob naročilu (ali pa po pošti, samo da pride do nas).

Naročila vse do torka do 24.00 (en cel dan dlje)

Odslej lahko naročite svoj zeleni zabojček še torek ves dan in pripeljali vam ga bomo že v četrtek.
Še vedno smo veseli vaših nedeljskih in ponedeljkovih naročil, tako se laže pripravimo, po novem pa tudi torkova niso čisto nič pozna.
Ta ura, ki kaže čas do konca naročanja, nam je res všeč:

DNI UR MINUT SEKUND

To seveda ni vse, kar imamo, ker imamo še dooolg seznam slastne domače zelenjave in sadja in veliko ostalega za dobro kuho! Poglejte si, veseli bomo vašega naročila!

vaši zeleni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.