Sezonski zabojčki – do 14% ceneje

Sezonski zabojčki so vedno polni sezonskih, predvsem slovenskih dobrot. Ker sezonske zabojčke naročate redno, razen kadar ga ne odpoveste, lažje načrtujemo porabo pridelkov pri naših kmetih, s tem nižamo stroške kmetom in pri logistiki, saj jih prevzemete sami, lahko omogočimo nižje cene.

Vsebina Sezonskih zabojčkov je načeloma enaka kot vsebina Dopolnjenih, tako da je najbolje, če si vsebino pogledate v Dopolnjenih zabojčkih.

Stroški morebitne dostave niso zajeti v ceno. Zabojčke lahko sami prevzamete na dveh mestih v Ljubljani – v Šiški ali pri BTC-ju. Seveda pa ob doplačilu zabojčke z veseljem tudi dostavimo (smiselno predvsem pri velikih zabojčkih in večjih dodatnih naročilih, ko popust odtehta strošek dostave).

  • sezonska ekološka hrana do 14% ceneje
  • enak popust na dodatne pridelke in izdelke
  • pestra vsebina z več sadja
  • vsebina po vaši meri
  • brez tveganja in vezave – poskusni zabojček – po prvi dostavi lahko odpoveste redno dostavo

Vse sadje in zelenjava cenejša do 14%!
Ko ste sezonski abonent, je tudi vse ostalo naročeno – v skladu z velikostjo vašega zabojčka – cenejše do 14%, tudi tisto, kar po svoji izbiri dodate v svoj zabojček poleg abonentskega naročila. Tako dodatno prihranite!

Zabojček Popust Okvirna vrednost Okvirna cena* Število pridelkov v zabojčku
Veliki 14,00% 25,00 € 21,49 € najmanj 9 pridelkov (kot so solata, čebula, krompir, paprika, korenje,kislo zelje, jabolka, kaki)
Srednji 11,00% 18,00 € 15,99 € najmanj 8 pridelkov (kot so solata, čebula, krompir, korenje, kislo zelje, jabolka, kaki)
Mali 8,00% 12,00 € 10,99 € najmanj 7 pridelkov (kot so solata, krompir, korenje, kislo zelje, jabolka, kaki)

*ker vsa živila stehtamo, dejanska cena zabojčka lahko odstopa navgor ali navzdol, običajno do 5%.

Več sadja, pester nabor zelenjave
V zabojčkih je vsaj sedem vrst zelenjave in sadja, običajno še več, v velikih vsaj dve vrsti sadja. Pozimi in zgodaj spomladi, ko bo ponudba slovenskega zelo omejena, v njih dodajamo tudi avstrijske in italijanske pridelke.

Vsebina po vaši meri
Predvidena vsebina zabojčkov je enaka Dopolnjenim zabojčkom. Tako je najbolje, če preverite to vsebino, preden se odločite, katere dodatne pridelke še potrebujete. Končno vsebino določimo šele po zaključku naročil – a običajno se ne razlikuje veliko od predvidene.

Izberete si lahko tudi do 7 pridelkov, ki jih ne želite, in nikoli jih ne bo v vašem zabojčku. To nam sporočite ob naročilu preko obrazca za dodatne informacije ali preko emaila.

Naročilo za štiri mesece
Sezonski zabojček naročite za vsaj štiri mesece. V štirih mesecih lahko zabojček trikrat odpoveste, recimo če ste na počitnicah. Po štirih mesecih se vaše naročilo podaljša za nedoločen čas in odtlej ga lahko kadarkoli prekinete.

Lahko tudi na dva ali tri tedne
Ni potrebno, da zabojček prejmete vsak teden. Tudi če ga naročite na dva ali tri tedne.

Če ga ne prevzamete ali prekinete naročilo
Če zabojčka ne prevzamete do petka zvečer in tega ne sporočite, ga pospravimo ter obračunamo. Če zabojček odpoveste po poteku sprejema naročil (torek opolnoči ali petek ob 14h), lahko obračunamo celoten zabojček.
Če prekinete naročilo pred potekom štirih mesecev, obračunamo razliko v ceni do polne cene za vse že dostavljene zabojčke.

Prevzem
Zabojčke lahko prevzamete ob četrtkih:

  • v Šiški (Smrekarjeva 3), med 6h in 23h,
  • blizu BTC-ja (Ekološka kmetija Studen, Obrije 23), med 7.30 in 20h

Zabojček vas po dogovoru počaka tudi do petka ali še kak dan dlje.

Cena dostave
Sezonske zabojčke seveda lahko tudi dostavimo. Če si želite dostavo, je strošek dostave po Ljubljani 2,95€. Izven Ljubljane zabojčkov s takim popustom žal ne moremo dostaviti.

Poskusni zabojček
Po prvem zabojčku lahko odpoveste abonma brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Naročite sezonski zabojček (na vstopni strani izberite Vstop brez prijave).