Prispevki

 On

Domači kakiji in kiviji, granatna jabolka, zraven dobite še Kena in pohištvo

Veliko domačega sadja, veliko domače zelenjave, pa še domač Ken! Pogled v brskalniku

Zabojčkove sveže novice

Zdaj smo založeni čisto do roba zabojčka! Imamo domače kakije, kivije in prvič tudi domača granatna jabolka!
Imamo seveda tudi vseh vrst jesenske zelenjave – jesen je bogata!
Če naročite zabojček, pa dobite poleg tudi pohištvo in igrače – kot Ikea, samo da navodila niso priložena in večino dobljenega lahko pojeste.

Posebna sporočila ob epidemiji

Dostavni dnevi ostajajo enaki, tudi okvirni časi dostav. Če bo naročil več, bomo dostavo začeli  prej in jo končali kasneje. 

Če živite v bloku in ste v času dostave doma, bomo cenili, če boste lahko zabojček prevzeli pred blokom. Če vas pa ne bo doma ali ste rizični ali v karanteni, ga bomo prinesli do stanovanja, kot vedno doslej.

3 x homeopatske količine

Pretekli teden se nam je zgodila velika sramota – namesto slike asimine ste tule našli sliko papaje (ali nekaj takega, česar še lep čas ne bo v zabojčkih, globalno ogrevanje gor ali dol). Posipamo se s pepelom!
Tule je zdaj slika asimine, imamo je trikrat več kot pretekli teden (a če pomnožite homeopatsko količino s tri, je še vedno sila malo).

Domača granatna jabolka

Prva in edina primorska granatna jabolka v zabojčkih! Zares nas malce skrbi, če bo vse v redu, ker prvič je prvič  – če bodo dozorela in če bodo dobre kakovosti (in če bi kaj šlo narobe, jih še ne bo v zabojčkih). A zadruga eko pridelovalcev iz Istre jih obljublja!

Umetnost zorjenja kakijev

Če za granatna jabolka v prvem tednu ne bomo dali roke v ogenj, to z veseljem naredimo za Rejeve kakije tipo iz Brd!

Če rečemo kaki, pomislimo na Rejo, tako je to, že deset let.
Naš cilj je, da dostavimo take, da se pri prevozu ne zmečkajo (oni preko GLS bodo tako bolj trdi). Tako sta potrebna vsaj dan ali dva, da se zmehčajo in niso več grlorezni (oziroma astringentni, kaj je posledica obarjanja beljakovin v ustih, če vas bo to kaj potolažilo).

Imamo pa tudi trdoužitne kakije. Tem ne pojemo take slave, so pa sila bolj praktični (ker so užitni tudi, ko so še trdi kot jabolko). Tudi ti do domači, seveda (rečemo malce samovšečno, ker ta teden je pa res vsega veliko).

Citrusi + avokado + manjkajoča zelenjava iz toplejših krajev

Kot je navada v jesenskih dneh, imamo tudi prve citruse in nekaj malega zelenjave, ki smo jo doma pojedli ali pa ni uspela (recimo trenutno brokoli in špinača).

Ker še ni bilo pravega mraza, so citrusi še močno zelenkasti. To k sreči ne pomeni, da so kisli in neokusni (čeprav se, kot vedno, tudi kakšna kisla mandarina najde vmes). 

Že skoraj deset let za zabojčkanje uporabljamo nemški informacijski sistem. Tako lahko natančno stehtamo, kar pripravimo za zabojčke, to obračunamo; urejamo tudi abonentska naročila, vaše posebne želje. Skratka, kar v redu, le spletna trgovina je starinska. V zadnjem času so se pojavile težave s piškoti (iframe, če koga zanima), zato ta gumb ne bo več vodil na našo stran, ki ima vdelano to nemško spletno trgovino, ampak kar direkt v Nemčijo. Da se ne boste čudili (vse ostalo bo ostalo enako).

V zabojčkih dobite tudi

In zdaj specialni dodatki za krizne dni! Ne le zelenjava, v zabojčkih se skriva tudi Ken osebno in pohištvo za delo od doma.

Kim nam je sporočila, da se je v njem zabojčku skrival Ken (od Barbie, če se ne spomnite več). Zakrinkan je bil v korenčke!

Če se vam doma valja deska, potem potrebujete le še šest zabojčkov in tu je ad-hoc pisalna miza za karantenske dni. Dva zabojčka naredita tudi stol, a ta ne zdrži pregleda odgovornega za varstvo pri delu. 

Saj veste, naša ponudba v nekaterih tednih se nam zdi dobra, v nekaterih ne tako. V tem tednu nam je res res všeč (vključno s Kenom)!
Naročitezabojček, dobro jejte, to naredi življenje lepše!

vaši zeleni zabojčkarji

Zeleni zabojček

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

051499396
zabojcek@zeleni-zabojcek.si

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na Nedeljske novičke. Če se želite odjaviti, lahko to kadarkoli storite tule spodaj. 

Odjava