Peresniki, svedrčki in ostalo iz teh hribov
Spet se bomo dobro založili s testeninami in riži, lečo in čičeriko iz nam najljubše italijanske zadruge Girolomoni. Ata Girolomoni je bil eden pionirjev italijanskega eko kmetijstva, tudi njegovi zanamci so ga vredni! Iz pridelkov svojih kmetov delajo razne oblike testenin prvovrstne italijanske kakovosti, imajo pa tudi pa tudi riž in stročnice, vse tisto, česar pri nas ne dobimo.
|
|
Naročilo četrtkovega zabojčka odslej do torka opolnoči!
|
|
Temnolistni ohrovt, kardij, listnati brokoli
|
|
Ko gremo na jug po testnine, bomo spotoma odprli še zimsko sezono, ko zdaj že tradicionalno dopolnjujemo našo ponudbo z pridelki ekološke zadruge iz Padove: temnolistni ohrovt (cavolo nero), kardij (cardi / cardoon), listnati brokoli (broccoli fiolare) in še tisto, kar smo pri nas že pojedli ali pa je pobral mraz.
|
|
Granantno jabolko in ostalo sadje
Ista zgodba kot z zelenjavo, tudi granatna jabolka bomo imeli (samo smo želeli na njih posebej opozoriti).
Imamo tudi domače hruške sorta uta in še vedno domače kakije tipo. Pa jabolka topaz in rosana, oboje slovensko. In mandarine in pomaranče, to pa ni slovensko (je pa dobro).
|
|
Kisla repa, kislo zelje
Zdaj se je končno skisala tudi kisla repa, zdaj imamo oboje.
|
|
|
Domov
Domov. Naši posebej prijazni zabojčkarji preprosijo sosede, da odpro in zabojček dostavimo pred vrata stanovanja, tudi če vas ni doma. Če ga kdo odnese, pripeljemo novega (se ne zgodi).
|
|
|
V službo
V službo. Če je potrebno, vas pokličemo, da ga lahko prevzamete. Pogosto ga pustimo v tajništvu / recepciji ali pri sodelovcih.
|
|
|
Prevzamete ga
Prevzamete ga, kadarkoli vam ustreza. Če se vozite po Celovčki ali Šmartinski, imamo dve prevzemni mesti, ki ga precej spotoma na tej poti.
|
|
|
|
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
|
|
|
|
Božična drevesa
Ker bo božič zdaj zdaj, je spet čas, ko lahko izberete svoje zeleno in zelo živo božično drevo v loncu. Izkopljejo ga, dajo v lonec, pripeljejo in po praznikih spet dajo nazaj v naravo. Je pa tako, da prej kot se odločite, več izbire imate..
|
|
|
|
|
Koledar za novo leto
Ideja nam je všeč, zato ji damo prostor! Koledar, ki iz meseca v mesec predstavlja sezonske pridelke, vkup s primernimi recepti. V predprodaji pa 15 EUR. Naročite ga lahko na kristina0mihelj@gmail.com ali preko 041 529 220. Tule si lahko ogledate vzorec.
|
|
|
|
|
Naročilo torkovega in četrtkovega opomnika
Vemo, da marsikdaj nameravate naročiti zabojček, pa v dirki dneva pozabite. Zato se lahko zdaj naročite (in kadarkoli seveda odnaročite) na naš kratek opomnik, lahko ga dobite v torek dopoldne (za naročilo četrtkovega zabojček) in/ali četrtek dopoldne za naročilo ponedeljkovega zabojčka.
|
|
Če vas zamikajo dobra hrana in novi okusi, naročite svoj zabojček do torka opolnoči za četrtkovo dostavo in do petka do 14h za ponedeljkovo dostavo (ali torkovo, če ste izven Ljubljane). Veseli vas bomo!
vaši zabojčkarji, ki komaj čakamo na četrtek in nove okuse
|
|
|
|