Prispevki

 On

Vabljeni to nedeljo popoldne, k nam na obisk (dan odprtih vrat)

Zabojčkov nedeljski piknik od 14. naprej na Obrijah

Zabojčkov piknik

To nedeljo vas toplo vabimo na obisk, na kmetijo Studen, Obrije 23, tja, kjer zlagamo zabojčke in imamo skladišče, takorekoč naš drugi dom.
Radi se pogovarjamo z vami – ob dostavah se nam vedno mudi, vemo pa, da imamo veliko skupnega, taki pa vedno najdemo teme za dobre pogovor.

Na listku v tem tednu piše, da bo dan odprtih vrat v soboto. Ne bo v soboto. Zaradi dežja smo preložili na to nedeljo, 29. septembra. Napovedano je sončno popoldne!

Na Obrijah bomo tako v nedeljo od 14h pa tja do 18h.

Popoldanski piknik ob 10. obletnici!

Ene vrste popoldanski piknik bomo imeli. Pokazali vam bomo, kaj delamo, kaj jeste, kako zlagamo zabojčke in zakaj je vse tako, kot je. Martina je naročila rogljičke in buhtelne in kruh, imamo pa tudi dovolj sadja in kakšno zelenjavo in sire in olje in vse to, kar  pač imamo. Gasilci rečejo: na veselici bo poskrbljeno za hrano in pijačo!

Vozili boste lahko največjo kolesarsko prikolico v daljni okolici & tovorni skiro za zabojčke. Oddelek za lepe umetnosti bo otrokom povedal nekaj popolnoma resničnih zgodb o zajčku, ki ga vidite na smutijih in sokovih (je takorekoč naš sorodnik).

Če pridete, se lahko pofočkate

Če pridete, se lahko tule pofočkate (link vodi na našo stran, nikamor drugam, a mi ga lahko preštejemo). Tako bomo laže naročili primerno število rogljičkov. Ni pa nujno, seveda, bo pa rogljičkov mogoče zmanjkalo.

Kako do nas

Pričakujemo vas na Obrijah 23, eko kmetija Studen. Če ste iz Ljubljane, je najbolje, če pridete s kolesom. Iz centra predlagamo to pot.

Če pa ste z avtom, lahko avto parkirate na parkirišču ob cesti, nekaj metrov od kmetije, sosed nam ga bo prijazno odstopil.

Komaj čakamo, da se vidimo!

vaši zabojčkarji (nismo dodali nobenih slik ne imen, saj se vidimo in vsi predstavimo v nedeljo)

 

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Tole je izredna pošta, tako pošljemo enkrat ali dvakrat letno, drugače ste naročeni na nedeljske novičke. Če ne želite biti, se lahko odjavite:

odjava s Svežih novic.