Prispevki

 On

Zares cenejši pridelki pri prevzemu v Šiški (in še vedno tudi dostava, seveda)

Preprosta rešitev za cenejšo ekološko hrano!

Zabojčkove sveže novice

Danes so novičke nekoliko kasnejše, pa ne, ker bi počitnikovali, ampak ker smo pripravili res novo ponudbo!

0

Manj storitve, cenejši pridelki

Čisto od vsega začetka si namreč želimo, da bi bila ekološka hrana dostopna prav vsakemu, ki so jo želi. In obratno – ker bi bila cenejša, si jo bo tudi več ljudi zaželelo.

Zeleni zabojček je kar razkošna in skoraj vseobsegajoča storitev – vsi pridelki se znajdejo na vašem pragu + škatla + pa še listek za povrhu. Zato smo končno domislili prav preprosto in res očitno rešitev  – manj storitve, a zato več cenejše hrane!
Seveda pa bomo še vedno dostavljali zabojčke, ti so nam še vedno res všeč.

0

Eko hrana, brez dostave in okrasja

Če pridete v Shrambo na Smrekarjevo po svoje pridelke in jih odnesete v svoji vrečki, škatli ali kar tako v rokah, bodo ti bistveno cenejši. Zaradi lažje priprave so določene tudi najmanjše količine za posamezen pridelke.

Vse pridelke iz te nove ponudbe najdete v spletni trgovini, v posebnem oddelku Posebna ponudba prevzem Šiška.

Če boste naročili katerikoli pridelek iz tega oddelka, vas bo celotno naročilo počakalo v Šiški v Shrambi. Prevzamete jih lahko kadarkoli v četrtek ali v ponedeljek po 12h. Če pa v četrtek ne utegnete, lahko tudi dan kasneje, a kakovost občutljivih pridelkov je lahko slabša.

0

Poletni prideki – vedno več, vse ceneje

Tudi če vam zabojček pripeljemo domov – kar delamo prav radi! – so poletni pridelki vse cenejši. Bučke, kumare, še vedno solata kristalka, pa tudi paradižniki in vse ostalo – vsega tega je veliko in je ugodno!

0
0

Vedno več poletnega sadja

Poleg fig petrovk imamo tudi ringloje iz Vipavske doline. Pa ribez in borovnice iz gozdov in seveda tudi breskve, nektarine in marelice, ki so zdaj najboljše, tak čas je!

 

0

Kar dolgo smo tuhtali, kako narediti ekološke pridelke bolj dostopne. Če imamo z njimi manj dela, so seveda lahko cenejši in vsaj za tiste, ki lahko pridete preprosto v Šiško ponje, bolj dostopni. Toliko za začetek (saj tudi Rima niso zgradili v enem tednu).

Želimo vam prav lep, lep prvi julijski teden. Upamo, da si ga polepšate, da naročite dobro hrano.

vaši zeleni zabojčkarji

Veseli smo vaših pisem in klicev!

T: 051 499 396 (na telefon odgovarjamo med delovniki zagotovo od 9h do 17h)
E: zabojcek@zeleni-zabojcek.si
Čarna d.o.o., Runkova 6, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI744494406

 

Če ste taki, da sempatja tole preberete in nikoli nič ne naročite, nam je žal za vas (ker pridelki so boljši kot pisanje). Če ne marate ne tega pisanja ne ekoloških pridelkov, je najbolje, če se tule odjavite:

odjava s Svežih novic.