Prispevki

 On

Sveže novice iz Zelenega zabojčka, 27. teden

Dober dan,

ker se dobro blago samo hvali, so tokrat naše novičke čisto kratke! Poleti je namreč napolniti zabojčke s slastnim sadjem in zelenjavo res nekaj najlažjega.

Tako je seznam, kaj vse najdete v zabojčkih ali pa poleg njih, je vse daljši (in vse bolj slasten). Poleg vsega tistega, kar smo imeli v preteklem tednu (in tega je precej), imamo tudi stročji fižol, pa listnati ohrovt, ki ga drugje zlepa ne najdete (od Danija Kovačiča, se spomnite akcije s solato), svežo rdečo peso ter primorske paradižnike (od Frasa).  Pa še veliko vsega, najlaže boste izbrali, če si pogledate osebni zabojček ali pa oddelke z zelenjavo in sadjem.

Od poletnega sadja pa bolj ali manj vse, kar je dobrega v tem mesecih. Veliko je še iz Italije, a poleg zadnjega ribeza pričakujemo tudi prve domače lubenice (če jih ne bo dovolj, jih bomo dopolnili z italijanskimi). Čisto po pravici povedano, vse sadje je sedaj res okusno (iz Italije ali domače, povsod sije toplo sonce).

Ker je kot vsako leto tudi to poletje na voljo veliko domače zelenjave in sadja, bomo skupaj s kmeti še prav posebej veseli vašega naročila (če povemo kar tako, kot je čisto res)!

Lepe poletne dni vam želimo,

čisto vaši zabojčkarji

Od 1. do 15. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili 15. avgustu.

V tem času smo tudi izklopili telefone, takokoreč smo nedosegljivi.

Potem pa se spet vidimo prav vsak teden, tja do božiča.

vaši zabojčkarji