Prispevki

 On

Sveže novice iz Zelenega zabojčka, 31. teden

Veseli smo, da je naših počitnic konec (čeprav se sliši čudno – naši domači hladilniki so namreč čisto prazni in res se veselimo četrtkove pošiljke).
Poletno razkošje je v polnem razmahu, naše njive in vrtovi od Ankarana do Prlekije se kar šibijo od polnih okusov in raznobarvnosti! (No, njive niso čisto naše, dovolj pa, da se lahko najemo z njih!)

Tokrat naročila do torka do 10h
Vsem, ki uživate dopust stran od računala (blagor vam) pa se vrnete v ponedeljek res pozno ponoči in boste v torek malce dlje spali, za vse vas smo podaljšali rok za naročila vse do torka do 10h. Potem pa res moramo tudi mi naročiti, predvsem tisto nekaj agrumov in lubenic, ki jih ne bomo dobili iz Slovenije (vse ostalo pa seveda z domačih polj).

Hitri prsti, sočne fige
Tako je, da nam je Fras tako za pokušino obljubil nekaj malega fig, in seveda se nam zdi bolje nekaj malega kot nič. Za najbolj hitre jih bo dovolj že v tem tednu.

Veeeliko bučk pa kumar pa res vsega vsega
Veliko novih pridelkov je zraslo: babure, radič, hudi feferoni, pa sočna jabolka, slive, viljamovke, ah, krivico delamo vsem nenaštetim.

Najbolje bo, če si kar pogledate zabojčke (tam je vsega malo več kot plačate zanje), pa osebni zabojček pa še pobrskate po zeliščih, pa zelenjavi in sadju, sokovih, pa  žitnih izdelkih, polno je vsega. (Če bi se dalo, bi se kar na zalogo za zimske dni najedli).

Tako popočitniško bomo zelo veseli vašega naročila, vi dobite okusno hrano, kmetje bolj prazne njive, da lahko posadijo za zimo, nam pa ne bo dolgčas!

Lep pozdrav,
čisto vaši zabojčkarji