Prispevki

 On

Sveže novice iz Zelenega zabojčka, 32. teden

Ob takih dneh mislimo res samo še na osvežitev!

Sočne kumare za poletno vročino (cenejše)!
Če pa kdaj, pa v tem tednu teknejo sočne kumare. Tako smo se  govorili z Danijem in jih skupaj dali po nižji ceni (on malo ceneje, pa mi tudi), tako da so dobro tretjino cenejše!

Vsega polno, silnih okusov
Imamo pa spet vsega polno, polne zabojčke res slastnih poletnih pridelkov (žal pa to ne bo trajalo večno, že razmišljamo o minljivosti). Vse imamo, imamo sadje pa zelenjavo pa sokove pa vse, smo kot bolje založena delikatesa. In večino najdete v pripravljenih zabojčkih, slovenskih, sadnih in milih (pa spet kot vedno, več kot če bi kupovali po delih).

Imamo cenejše paradižnike za vkuhavanje (pri tej vročini jih naložite v kozarce in mogoče se  bodo kar sami pasterizirali). Imamo fige občutljivke, tokrat tudi po 1 kg (pa po 3 kg tudi), iz Goriških Brd in Primorja. Imamo slive pa ringloje pa Frasove melone (teh bolj malo, prej pride prej melje sistem) pa sočna jabolka pa zelje, tega imamo res dobrega za osvežilne solate. Pa rdeče zelje pa ohrovt pa vseh vrst paradižnikov in paprik (pa še veliko druge zelenjave in sadja, huh). Prav ponosni smo naše kmete!

Ajdova in črna moka
Ni ravno izključno poletno, ampak od Slaviča imamo nekaj ajdove in pšenične črne moke, ki jo v tem tednu dajemo po 1,80€ za kilogram (kar je precej manj kot običajno)

Manjka samo še vaše naročilo in vse to se znajde pri vas doma!

vaši, čisto poletni zabojčkarji

Od 1. do 15. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili 15. avgustu.

V tem času smo tudi izklopili telefone, takokoreč smo nedosegljivi.

Potem pa se spet vidimo prav vsak teden, tja do božiča.

vaši zabojčkarji