Prispevki

 On

Sveže novice iz Zelenega zabojčka, 4. teden

Pozdravljeni,

Zeleni zabojčkarji smo taki dolgočasni, skoraj nikoli se ne prebijemo v medije, sploh pa ne na naslovne strani.  Veliko bolj kot dioksinska so nam namreč všeč čisto navadna, neoplemenitena živila (mogoče so ravno zato neobičajna?), ki jih skrbno zlagamo v zabojčke (da vse skupaj ni čisto dolgočasno, se seveda kdaj pa kdaj tudi zmotimo, to pa priznamo!).

V tem tednu imamo tako čisto običajne novice.

Imamo krasno, izjemno okusno zelenjavo in sadje. Ekološko, sezonsko in čimbolj lokalno pridelano, da je sveže in okusno.

Snega ni (to seveda ni dobro za žičničarje, za zabojčkarje pa), zato imamo spet fine zabojčke: slovenske, dopolnjene, sadne in zabojček za sočenje. Prejšnji teden je bil osebni zabojček izjemno priljubljen, veliko se vas je odločilo za zabojček po svoji meri.Ob ponedeljkih še vedno dostavljamo pisarniške zabojčke in vse, kar je v njih (pohvalite nas pri sodelavcih, veseli bomo).

Pripravili smo tudi tabelo, kjer najdete vse zabojčke na enem mestu, da laže izberete svojega. In dodali smo več informacij, odkod je zelenjava in sadje.

Vsak teden čisto malce boljši.

Da bi bil tudi vaš teden tudi vsaj malce boljši kot prejšnji, to vam želimo

vaši mali in veliki Zeleni zabojčkarji.

Od 1. do 15. avgusta smo na počitnicah!

Naročite lahko seveda tudi v tem času, veseli bomo, a vaš zabojček bomo dostavili 15. avgustu.

V tem času smo tudi izklopili telefone, takokoreč smo nedosegljivi.

Potem pa se spet vidimo prav vsak teden, tja do božiča.

vaši zabojčkarji